De keuze voor tuinkamers was snel gemaakt


Als aannemers willen we graag zoveel mogelijk maken van de projecten van onze klanten. Daarbij kijken we lang niet alleen maar naar de eisen die de klanten zelf hebben. Integendeel. We willen graag meer opties bieden dan de klanten zelf gezien hebben bij het maken van de plannen. Vooral in de vorm van uitbouw en meer ruimte is er vaak veel mogelijk. Er wordt de laatste jaren veel gekozen voor veranda’s en overkappingen, maar ook tuinkamers staan hoog op de lijst met de aanbouwprojecten die wij onze klanten aanraden. Door gebruik te maken van tuinkamers wordt er namelijk veel ruimte gewonnen die op een ideale manier gebruikt kan worden. Meer dan eens zijn de tuinkamers ook te gebruiken om het huis op te warmen, maar het is ook een ideale plek om gewoon lekker te kunnen gaan zitten en te genieten van het uitzicht. Extra ruimte aan huis is altijd prettig, zeker wanneer je er op een goede manier gebruik van kunt maken. De eisen die gesteld worden, hebben vooral te maken met de constructie van het huis zelf. Maar dat is op te lossen door de tuinkamers te bestellen bij Ter Huurne (terhuurnebv.nl) waar deze kamers gewoon helemaal op maat gemaakt kunnen worden zodat het bij elk huis past.

Waarom tuinkamers bij bestellen bij Ter Huurne?

Het klinkt misschien een beetje vreemd dat wij als aannemers aanraden om de tuinkamers bij een ander bedrijf te bestellen, maar het is goed om te beseffen dat het een compleet ander gebied is dan het verbouwen of bouwen van een huis. Bij deze kamers wordt vooral gebruik gemaakt van glas en wanneer de tuinkamers op maat gemaakt kunnen worden, heeft dit enorme voordelen voor het huis en de klant. Zoals we eerder al schreven: we willen zoveel mogelijk maken van het project van onze klanten en soms betekent dit dat we toe moeten geven dat andere bedrijven een beter resultaat kunnen bieden. Daarbij gaan we overigens geen samenwerkingen uit de weg. We kijken graag samen met de klant naar de manier waarop een huis aangepast kan worden zodat deze alsnog geschikt wordt voor een van de tuinkamers die aangeboden wordt bij Ter Huurne. Zo weten we zeker dat onze klant aan het eind van het traject volledig tevreden kan zijn met alle tips en diensten die we verstrekt hebben en dat is ons meer waard dan het binnenhalen van al het werk, waaronder werk waarbij andere bedrijven gewoon betere resultaten neer kunnen zetten.

Ruimte rond het huis gebruiken

We raden onze klanten steeds vaker aan om te kijken naar de mogelijke ruimte rond het huis. Deze kan gebruikt worden als woonoppervlak, vaak zonder veel problemen en met veel voordelen:

  • Minder onderhoud rond het huis;
  • Meer woonoppervlak dus meer ruimte;
  • Een extra in te delen ruimte;
  • Voordelen rond opwarming en afkoeling;
  • Makkelijker buiten kunnen zitten.

Al deze voordelen zijn belangrijk voor de kwaliteit van het wonen. Het is belangrijk dat je het meeste uit je huis haalt door zo goed mogelijk gebruik te maken van de opties die er zijn. Hierbij is het essentieel dat er eerst gekeken wordt naar de eisen en wensen die je zelf hebt. Wil je graag buiten zitten? Ben je vooral op zoek naar een manier om het huis meer waard te maken? Wil je graag meer ruimtes hebben zodat je rustig kunt zitten terwijl je kinderen aan het spelen zijn? Jouw wensen bepalen welke optie het beste is voor jou en het is goed om dit uitgangspunt niet uit het oog te verliezen.