Ga voor een balenpers


Heb jij ooit wel eens gehoord van een balenpers? Als je deze vraag zojuist ontkennend heb moeten beantwoorden, dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Zeker als bedrijf moet je er toch wel van op de hoogte zijn wat een balenpers is. Het is zelfs nog beter als je ook een balenpers op de bedrijfsvloer hebt staan.

  • Folie
  • Karton

Bedrijven bestellen natuurlijk de nodige producten die ze gebruiken en dat komt vaak aan in veel papier en/of folie. Dit kan behoorlijk wat ruimte innemen binnen je bedrijfspand en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe lastig het kan zijn om hier allemaal weer vanaf te komen. Dit is dan ook precies de reden waarom het hebben van een balenpers zo ontzettend fijn kan zijn. Met een balenpers heb je namelijk de mogelijkheid om zowel karton als folie met een simpele druk op de knop erg fijn te maken en zo dus de volumes van dit soort producten in je bedrijf te beperken. Van het karton dat je in de balenpers stopt wordt een baal gemaakt en dat wordt aan elkaar vastgebonden. Je kunt je dus voorstellen dat dit een stuk minder ruimte inneemt, dan wanneer je ervoor kiest om een dergelijk apparaat niet te gebruiken.

Het aanschaffen van een balenpers

Hebben we je er inmiddels van overtuigd dat het hebben van een balenpers toch wel heel erg verstandig is voor een bedrijf? Dan raden we je aan om hiervoor vandaag nog naar de website Afvalperscontainer.nl te komen. Op deze website vind je een ruim assortiment waarbinnen je natuurlijk ook kunt kiezen voor een uitstekende balenpers. Er is daarbij keuze uit verschillende soorten waar je voor kunt gaan. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent. Dit zal er onder andere van afhangen hoeveel karton je te verwerken hebt op een dagelijkse of wekelijkse basis. Ook de grootte van de kartonstukken die je te verwerken hebt kun je hierbij in acht nemen. Iedere balenpers heeft weer een andere grootte en dat betekent dus dat je er altijd voor kunt kiezen om de pers aan te schaffen die past bij de situatie die jouw bedrijf heeft op dit gebied. Vind je het lastig om hierbinnen een keuze te maken? Dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Op de website Afvalperscontainer.nl kun je uiteraard precies vinden wat de contactgegevens zijn en jij kunt dan voor jezelf bepalen hoe je het liefste contact op wilt nemen met het bedrijf.

Vraag om meer informatie

Als er iets is wat wij bedrijven (en ook particulieren) altijd aanraden, dan is het wel om voldoende informatie te verzamelen voordat je besluit of een bepaald product inderdaad de juiste voor je is. Dit hoeft echt niet uren of dagenlang te duren. Het enige wat je hiervoor op het gebied van een goede pers hoeft te doen is naar de website Afvalperscontainer.nl toe te komen en hier de informatie eens door te nemen. En voor een persoonlijk en op maatgemaakt advies kun je natuurlijk terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Als je op dit moment nog geen balenpers hebt, dan zul je echt een wereld van verschil merken op het moment dat je er wel eentje in huis hebt. Het is fijner voor jou als bedrijfseigenaar, maar ook voor je medewerkers en voor degene die het kantoor of de folie bij je komen ophalen. Op die manier maak je dus een hoop mensen blij ermee.