Vraag snel een wbso aan voor extra subsidie


Elk bedrijf wil zo goed als het kan groeien en innoveren. Stilstand is achteruitgang en dus moet je altijd zorgen dat je vooruit gaat. Daar moet je dus ook onderzoek voor doen. Dit kan betrekking hebben op nieuwe materialen, innovaties in betere machines, maar ook strategieën horen daar natuurlijk bij. Winstmarges kunnen vaak vergroot worden door een andere aanpak. Maar welke aanpak het beste functioneert, weet je pas na een grondig onderzoek waarbij men van alles en nog wat onder de loep neemt. Hoe het ook zij, ontwikkelingsonderzoek kost geld. In het Engels spreken we over R&D en dat staat voor research and Development. Deze twee, onderzoek en ontwikkeling, gaan natuurlijk hand in hand. Als je wilt ontwikkelen en als je wilt innoveren, dan moet je daar eerst onderzoek voor doen. Dat kun je extern regelen, maar je kunt ook je eigen R&D afdeling creëren. Maar als kleine zelfstandig heb je daar misschien niet de financiële middelen voor. Het kan echter heel goed zo zijn dat je in aanmerking komt voor wbso. Dit is een subsidie precies voor de R&D afdeling. Met deze subsidie wordt jouw investering voor onderzoek en ontwikkeling dus ondersteund. Het is niet zo gek natuurlijk dat deze wbso subsidie bestaat. Het is in het voordeel van zowel de bedrijven, de regering en het land, dat bedrijven het goed doen. Daardoor verdienen ze geld, kunnen ze beter concurreren en ontstaat er meer werkgelegenheid. Hierdoor stijgt de koopkracht waardoor nieuwe investeringen mogelijk gemaakt worden. Wbso is dus direct en indirect verantwoordelijk voor veel innovaties die rechtstreekst uit het bedrijfsleven zelf komen. Het mooie aan wbso is dan ook dat de kleine en minder rijke bedrijven aan de slag kunnen gaan met dit soort onderzoek. Niet iedereen en niet elk bedrijf komt echter in aanmerking voor een wbso subsidie. Hier kun je echter snel genoeg achter komen door naar wbsoburo.nl te surfen. Allereerst kun je hier meer lezen over wbso. Daarnaast kun je ook meteen zien voor wie deze subsidie bedoeld is. Verder vind je enige algemene informatie over wat wbso nu precies betekent en wat de bedoeling is van deze subsidie. Dus mocht je er nog nooit van hebben gehoord, kijk dan zeker even op de website, want in dat geval is het heel goed mogelijk dat je subsidie kunt krijgen en dat is natuurlijk hoe dan ook mooi meegenomen. En je kunt via de site dus ook meteen ontdekken of jij en je bedrijf in aanmerking komen voor de wbso. Kom dus snel langs en leer alles wat je moet weten over deze subsidie.

Vraag vandaag nog een wbso aan via wbsoburo.nl

Via de quickscan op de website van wbsoburo.nl kun je snel ontdekken of je in aanmerking komt. Je vindt de link naar deze scan onder aan de website. Het is wellicht ook handig om alvast te weten wat de voordelen zijn van een dergelijke subsidie. Je vind deze voordelen op de website en hieronder vind je alvast een paar voorbeelden:

  • Zij stellen samen met jou de aanvraag op
  • Zij communiceren met RVO
  • Jij ontvangt het WBSO dossier informatiepakket met handige tips om een goed dossier op te bouwen
  • Je ontvangt een handig urenprogramma in Excel formaat

Voor de vele andere voordelen kun je zoals gezegd een kijkje nemen op de site.

Neem contact op voor verdere informatie

Wil je meer weten, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met wbsoburo.nl. Een quickscan is leuk, maar het vertelt je natuurlijk nog niet alles wat je moet weten.