Koop uw kartonnen dozen op maat hier online


Bij dozenhal.nl kunt u kartonnen dozen op maat laten maken. Sinds 1978 kunt u al bij ons terecht hoewel we de afgelopen jaren op een andere manier bedrijfsvoeren. We maken immers gebruik van het internet zodat u kartonnen dozen op maat ook online kunt bestellen. En dat zorgt ervoor dat we een grotere reikwijdte hebben zodat we meer bedrijven in het hele land aan onze fantastische en relatief goedkope producten kunnen helpen. En u hoeft er niet helemaal voor naar ons toe te komen. Mocht u dat wel willen dan bent u trouwens op afspraak meer dan welkom in Ermelo. Op de website vindt u zowel ons postadres als ons afhaaladres. Mocht u willen afhalen omdat u toch in de buurt woont dan kunt u de kartonnen dozen op maat afhalen nadat we ze hebben gefabriceerd. Het voordeel daarvan is dat u dan geen verdere verzendkosten hoeft te betalen. Het kan uitermate belangrijk zijn om kartonnen dozen op maat te laten maken omdat ze anders te groot of te klein uitvallen voor het artikel of de artikelen die u produceert. Gaat het om gevoelige handelswaar? Dan dient u rekening te houden met de overige verpakkingsmaterialen die u gebruikt om het object in de doos mee in te pakken. Het kan ook het geval zijn dat u kartonnen dozen op maat wilt laten maken omdat u het product er strak tegen de rand in wilt leggen. Producten die men in de supermarkt vult worden doorgaans geleverd in dozen. In de collo zitten 4, 8, 12 enzovoorts producten strak tegen elkaar aan zodat er geen verdere verpakkingsmaterialen nodig zijn. Ook dan moet u kartonnen dozen op maat die hierop perfect aansluiten.

Kartonnen dozen op maat aanschaffen is een belangrijke klus

Stel dat u kartonnen dozen op maat wilt kopen, hoe gaat u dan het snelste en slimste te werk?

  • Kijk eerst even rond op onze website. U vindt er vele voorbeelden en verschillende uitvoeringen van een keur aan dozen.
  • Is een standaardmaat afdoende? Dan kunt u vrijwel direct bestellen.
  • En ander vult u de gewenste dikte in, de afmetingen en natuurlijk het aantal dat u er van wilt laten maken.
  • Vul ten slotte uw gegevens in en stuur uw offerteaanvraag naar ons op.

U mag er wel vanuit gaan dat we dezelfde werkdag nog iets van ons laten horen. Kan het echt niet wachten of hebt u hele specifieke vragen die niet op de website worden beantwoord? Dan staan we u graag via de mail of telefonisch te woord. Uiteraard is de offerte vrijblijvend dus pas na uw jawoord gaan we aan de slag met het produceren van kartonnen dozen op maat. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van nieuwe kartonnen dozen op maat. We bieden ook een grote tweedehandse selectie aan dozen aan die met de hand allen zijn gecontroleerd. Het is een uiterst duurzaam materiaal en daardoor erg goed te recyclen. Mocht een doos bijvoorbeeld zijn beste tijd gehad hebben, dan verwerken we het materiaal tot nieuwe producten. Dat zorgt ervoor dat grondstoffen ten volle hergebruikt kunnen worden!

We helpen u aan uw gewenste doos, daar mag u wel vanuit gaan!

Of het nu gaat om een klein sigarendoosje, een fabrieksdoos of een doos dat door ons kan worden bedrukt, u zult bij ons slagen. Onderschat niet hoe belangrijk dit materiaal kan zijn voor uw bedrijf dus investeer er tijdig in zodat u tijdens de productie en het transport niet zonder komt te zitten. Dat kan namelijk zorgen voor een flinke financiële schade. Bouw dus een voorraad op! Kijkt u ook eens op dozenhal.nl.