Bestel hier uw dekzeil op rol


Zoekt u dekzeil? Kijk dan snel op pvc-tarp.com. Dit is de specialist op het gebied van dekzeil, netten maar ook opslagtenten. Zulke tenten kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor evenementen, festivals of voor scoutingkampen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden en het is zowel mogelijk om dekzeil in standaardformaten te bestellen als op maat. Uiteraard wordt het op rol geleverd zodat het eenvoudig op te bergen is in uw schuur of garage. Waar wordt dekzeil zoal voor gebruikt? We vinden het vaak terug bij boerderijen. De agrariƫr heeft onlangs geoogst en wil zijn groenten of fruit een dag of twee op zijn land stallen totdat het wordt afgehaald met vrachtwagens tegelijk. Dat kan natuurlijk niet met vers fruit of andere gevoelige handelswaren. Maar met voederbieten, suikerbieten maar ook aardappels en appels is dit een ander verhaal. Toch wilt u niet dat water er vat op krijgt of dat het door een flinke storm over de landerijen wordt geblazen. Een stevig dekzeil is dan wat u nodig hebt. Maak het vast met touwen en vergeet het niet te verzwaren zodat u zeker weet dat er geen vreemd dingen mee kunnen gebeuren. Dit is slechts een van de vele voorbeelden die we u niet wilden onthouden. Zoekt u daarom als landbouwer een groot stuk dekzeil? Dan bent u absoluut bij ons aan het juiste adres. Niet alleen krijgt u waar voor uw geld vanwege het feit dat we enkel van topmerken leveren, u bent niet langer een dief van de portemonnee. Al was het enkel omdat online bestellen erg veel voordelen biedt ten opzichte van winkelen bij een winkel in de fysieke werkelijkheid.

We leveren vele soorten dekzeil

Stel dat u dekzeil wilt kopen. Dan gaat u nu hopelijk onze site eens bekijken. Klik op de producten die u wilt ontvangen en u zult zien dat u de bestelling vervolgens vrijwel direct kunt afronden. Want u kunt namelijk direct uw adres-, bedrijfs-, en contactgegevens invullen en het verschuldigde bedrag naar ons overmaken met behulp van een online betaalservice. Wij accepteren betalingen van onder andere:

  • iDEAL,
  • PayPal,
  • Of uw creditcard.

Wilt u graag dat wij van PVC TARP vanuit eigen merk leveren zodat u het weer kunt doorverkopen? Daar doen we beslist niet moeilijk over. Want naast particuliere bestellingen zijn bulkbestellingen voor zakelijke ondernemingen ook zeker van harte welkom. Wij weten daar wel raad mee want we hebben standaard vrijwel alle soorten dekzeil op voorraad. En dat zijn er dan ook direct vele. Zo verkopen we ronde zeilen, bouwmarktzeilen, vlam vertragende dekzeilen en nog veel meer. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,6 mag u er wel vanuit gaan dat u waar krijgt voor uw geld. Hadden we al vermeld dan we van geen kleintje vervaard zijn? Hopelijk wilt u nadien ook even een korte beoordeling achterlaten of ons in ieder geval belonen met een goed cijfer.

Bij vragen en opmerkingen staat onze klantenservice paraat

Mocht u ten slotte nog vragen hebben over onze producten waaronder het dekzeil, onze werkwijze of de manier waarop we bestellingen verwerken, dan hopen we dat u ons even aanschrijft. Stuur een e-mail of bel ons eens op. Wat we u ten slotte nog even willen meedelen is het feit dat we nooit verzendkosten in erkenning brengen. Ook bij kleine bestellingen komen deze extra kosten geheel op onze conto. Dus tel uit uw winst en bestel vandaag nog voor 17:00 uur zodat we het de volgende dag al bij u kunnen komen bezorgen. Vergeet u trouwens niet om ons te volgen via Facebook?