Drukwerk


Voor drukwerk in al zijn vormen kunt u naar Printselect.nl. Voor een betaalbaar bedrag ontwikkelen zij de drukwerkmaterialen die u nodig hebt. Inmiddels zijn zij specialist in het bedrukken van allerlei materialen. Hier gaan zij verder dan alleen uw briefpapier. U kunt het zo gek niet bedenken of het product kan voorzien worden van een logo, afbeelding of tekst naar uw keuze. Alles is te bespreken en op maat te produceren. Kijk op hun website naar al het eerdere werk wat zij hebben gemaakt voor andere bedrijven. Printselect weet voor iedere opdracht een geslaagd resultaat neer te zetten. Bekijk de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van drukwerk. Wie weet inspireert het u voor de volgende stap voor uw bedrijf. Hoewel veel reclame ook via internet verloopt, is het altijd leuk om ook producten als cadeaugeschenken te bedrukken. Deze deelt u uit aan beurzen of aan potentiele klanten om uw bedrijf te promoten. Daarnaast verzorgen zij ook de beste kwaliteit aan briefpapier en visitekaartjes. Ook in dit geval geldt dat dit nog steeds essentieel is, ondanks de opgekomen digitalisering van de correspondentie. Soms zijn bedrijven toch genoodzaakt om offertes en brieven op te sturen, die van originele handtekeningen zijn voorzien. Professioneel drukwerk is dan een van de visitekaartjes, waarmee u als bedrijf een goede indruk gaat maken.

De verscheidenheid aan drukwerk

Printselect onderscheidt zich door drukwerk in meerdere vormen met goede kwaliteit aan te leveren. De techniek is namelijk niet in alle gevallen hetzelfde. Daarom is het heel uitzonderlijk dat zij dit voor meerdere producten kunnen leveren. Bij het bedrukken van materialen zijn andere methoden nodig om ervoor te zorgen dat de afdruk lange tijd blijft zitten. Het is niet de bedoeling dat na een korte periode de slijtage te zien is. Om dit te voorkomen moet de juiste toepassing gedaan zijn. Printselect kan dit allemaal uitvoeren voor de volgende uitvoeringen:

  • Huisstijl
  • Promotioneel
  • Overige als rapportomslagen en drukvellen

Onder huisstijl worden de gewoonlijke kantoorartikelen verstaan. Denk daarbij aan materialen als notitieblokken, enveloppen en presentatie- en offertemappen. Naast het drukwerk bieden ze ook nog verschillende materialen. U kunt kiezen uit de reguliere materialen, maar ook de wat exclusievere uitvoeringen. Dit geldt ook voor de promotiematerialen als posters, flyers, folders en brochures. Naast het drukwerk op diverse soorten papieren verzorgen zij ook de afwerking ervan. Mocht u dus brochures en boekjes willen bedrukken, dan zorgen zij ervoor dat het drukwerk volgens uw wensen ingebonden is. Verder zijn ze ook te bedrukken in verschillende kleursoorten.

Advies voor een top eindresultaat

Kom in contact met Printselect om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van drukwerk. Als u met ze spreekt, dan merkt u dat zij bereid zijn tot de beste oplossing te komen. Graag denken zij met u mee, om de beste kwaliteit voor u te leveren. Tenslotte zijn zij de specialist op dit gebied. Zij kunnen inschatten wat de mogelijkheden voor u zijn en denken daarin wellicht verder dan u. Leg gerust uw eigen idee├źn voor aan de professional van Printselect. Samen met uw eigen gedachten en de deskundigheid van Printselect kunt u het beste drukwerk laten produceren, die van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf. Alle variaties zijn de moeite waard om goed te overdenken. Niet alleen omdat zij op alle producten met de beste afdrukken kunnen bewerken. Ook zodat u dan de beste materialen hebt, waarmee uw bedrijf een goede indruk maakt. Bekijk de mogelijkheden op printselect.nl en neem contact met ze op, om eindelijk eens de drukwerkmaterialen te bestellen. Dit is de eerste stap naar een professionele richting van uw organisatie.