Nolin Uitgevers


Veel organisaties, stichtingen en verenigingen moeten zichzelf staande zien te houden door middel van donaties en vrijwilligers. Naamsbekendheid is hierbij dan ook van groot belang. Om naamsbekendheid te verkrijgen moeten zij dan ook vertrouwen op een breed scala aan marketingmaterialen, maar veel van deze materialen zijn te duur. Daarom bedacht Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept. Zo kunnen ook de stichtingen, organisaties en verenigingen die geen budget hebben voor drukwerk, bij Nolin Uitgevers van de voordelen van publicaties genieten zonder dat dit hen iets kost.

Gratis publicaties bij Nolin Uitgevers

Het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers maakt het mogelijk om voor onze klanten drukwerk kosteloos te realiseren. Hierbij willen wij natuurlijk niet afdoen aan kwaliteit, zodat het drukwerk zijn kracht behoudt. Dit realiseert Nolin Uitgevers door voor u op zoek te gaan naar sponsoren. Deze sponsoren komen uit de omgeving waar u uw publicatie wilt gaan verspreiden en in ruil voor een bijdrage ontvangt de sponsor een naamsvermelding in het product. Zo heeft ons concept zowel waarde voor de klanten van Nolin Uitgevers, als voor de sponsoren die het drukwerk mogelijk maken.

Niet alleen is drukwerk bij Nolin Uitgevers voor de klant dus gratis, maar ook de hoge kwaliteit en het uit handen nemen van werk vindt Nolin Uitgevers van groot belang. U zult bij het proces betrokken worden om de gewenste stijl en het imago van de stichting, organisatie of vereniging goed weer te geven, maar zult geen onnodige werkzaamheden hierin hoeven te verrichten. De medewerkers van Nolin Uitgevers doen dit voor u.

Samenwerken naar het beste resultaat

Natuurlijk is het van belang dat goed drukwerk aansluit bij uw organisatie, vereniging of stichting en dat de doelgroep door het drukwerk wordt aangesproken. Samen met u bepaalt Nolin Uitgevers dan ook welk type en welke stijl drukwerk er wordt aangehouden voor uw publicatie. Onze specialisten helpen u hierbij graag, maar ook wanneer u hierover zelf al idee├źn heeft voeren wij die graag voor u uit.

Niet alleen de stijl van het drukwerk is van belang, maar ook het type drukwerk is een keuze die u in samenspraak met Nolin Uitgevers kunt maken. Bij Nolin Uitgevers kunnen wij door jarenlange ervaring vele verschillende soorten publicaties realiseren, van kortdurende projecten zoals posters tot terugkerende publicaties zoals magazines.

Met Nolin Uitgevers werken voor een betere wereld

Bij Nolin Uitgevers werken wij vaak voor klanten die een maatschappelijke functie hebben. Zo werken wij onder andere voor Stichting Veilig Onderwijs en Stichting Dierennood. Niet alleen vinden wij het echter van belang om voor deze organisaties iets te kunnen betekenen in hun marketingmix, maar ook zelf werken wij dagelijks aan een betere wereld. Zo proberen wij in onze organisatie zo veel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht, gebruiken wij groene energie en proberen we ons papierverbruik naar een minimum te brengen. Ook dragen wij bij aan de maatschappij door de toekomstige professionals een plek te geven waar ze kunnen leren. Als SBB-erkend stagebedrijf bieden wij regelmatig leerzame stageplaatsen aan bij Nolin Uitgevers voor leerlingen uit het mbo