Hier vond ik een goede vacature voor een java software engineer


Vorig jaar ben ik dan eindelijk afgestudeerd. Ik heb heel lang over mijn studie gedaan omdat ik wist dat het niet eenvoudig zou zijn om na mijn afstuderen een baan te vinden, dus wilde ik mijzelf zoveel mogelijk onderscheiden van de concurrentie. Ik heb dit gedaan door overal stages te volgen. Hier heb ik heel erg veel van geleerd waardoor ik dus ook heel veel nuttige kennis opgedaan heb die ik meteen in zou kunnen zetten wanneer ik een baan zou vinden. Veel bedrijven vragen vandaag de dag namelijk dat mensen die als java software engineer aan de slag gaan, over voldoende kennis en ervaring beschikken. Aan kennis ontbreekt het bij mij niet, maar ervaring is moeilijk op te doen als je nog studeert. Vandaar dat ik als java software engineer overal stages heb gevolgd om zo alle aspecten van het vak te leren kennen. Dat heeft mij geen windeieren gelegd. Ik kan u zeggen dat ik als beginnend java software engineer een indrukwekkende cv heb opgebouwd en dat ik ook met een goed gevoel de arbeidsmarkt betrad. Toch was het niet eenvoudig om een baan te vinden. Dit was niet omdat mijn papieren niet goed waren, maar meer omdat ik niet wist waar ik een goede java software engineer vacature kon vinden. Je hebt namelijk wel sites waar je een vacature voor een java software engineer kunt vinden, maar dat was nooit echt wat ik zocht. Vandaar dat ik dus niet alleen op zoek moest gaan naar een goede baan, maar dat ik ook vooral moest gaan kijken naar waar ik de vacature kon vinden. Gelukkig heb ik uiteindelijk een site gevonden waar ik een heel goede vacture voor een java software engineer gevonden heb. Mocht u daarom als java software engineer momenteel ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dan raad ik u aan om even naar java-professionals te komen kijken.

Via Java-Professionals.nl vond ik werk als java software engineer

Toen ik eenmaal op de site van Java-Professionals.nl terecht was gekomen, had ik al snel in de gaten dat ik hier wel eens veel succes zou kunnen hebben. Je kunt hier als java software engineer namelijk je hart ophalen want er zijn hier heel veel interessante vacatures te vinden. Dat was precies waar ik naar op zoek was en al snel vond ik een vacature die mij op het lijf geschreven was. Deze baan was alles wat ik zocht omdat het in de buurt was en bij een bedrijf waar ik groeimogelijkheden had. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik was dan ook blij dat deze vacature nog niet verlopen was. Dat zie je namelijk vaak als je zoekt naar een vacature voor een java software engineer. Heel veel sites laten dergelijke vacatures gewoon staan waardoor je soms tientallen vacatures vindt waarvan er geen een meer beschikbaar is. Dat is bij Java-Professionals.nl niet het geval; als je hier iets vindt, kun je er zeker van zijn dat het nog beschikbaar is.

Ik heb mijn droombaan gevonden

Ik kan u zeggen dat ik inmiddels mijn droombaan heb gevonden. Ik heb via de site gereageerd en ik kreeg al heel snel antwoord. Ik mocht op gesprek komen en de volgende dag kreeg ik al te horen dat ik was aangenomen. Kortom:

  • ik vond de juiste vacature via Java-Professionals.nl
  • deze site heeft heel veel interessante vacatures beschikbaar
  • deze site ververst de informatie die zij aanbiedt regelmatig

Kijk voor meer informatie ook even op de site van Java-Professionals.nl.

Lees meer…