Opleiding stoelmassage volg je bij TouchPro Europe


Zou je graag mensen blij willen maken en ontspanning willen bieden? Zou je graag op de werkvloer willen werken om ter plaatse stress bij werknemers weg te nemen? Dan kan een opleiding stoelmassage echt iets voor je zijn. Met een opleiding stoelmassage heb jij bijna het leukste vak van de wereld. Alle voordelen van het geven van een stoelmassage benoemen we hier op een rijtje:

  • Klant hoeft zich niet uit te kleden en kan dus gewoon zijn of haar eigen kleding aan houden
  • Comfortabel zitten in een speciale behandelstoel
  • Laagdrempelige vorm van massage
  • Geen gebruik van olie of andere producten

Om meer te weten te komen over de opleiding stoelmassage kun je het beste naar de site touchpro.nl gaan. Hier lees je alles over het inhoudelijke deel van de opleiding, maar ook over het kostenplaatje en de data die je aanwezig moet zijn. Natuurlijk staat er ook vermeld waar de opleiding stoelmassage precies gegeven wordt. Houd er wel rekening mee dat je een bepaalde vooropleiding gevolgd moet hebben. Welke dat precies is, lees je op de website. Als je je gelijk wilt inschrijven, dan kan dat. Je klikt op de daarvoor bestemde button en alles wijst zich verder vanzelf. Vragen? Start dan bijvoorbeeld een chat, of neem per mail of telefonisch contact op.

Daarom een opleiding stoelmassage volgen

Als werkgever heb je natuurlijk het beste voor met je werknemers. Waar het jaren terug nog mogelijk was om achter een te kleine tafel terecht te komen, te moeten zitten op een stoel die niet paste bij je houding en met onvoldoende licht te moeten werken, lijken al deze problemen steeds meer verleden tijd te zijn. Niet gek ook, want het werk beslaat natuurlijk een groot deel van je leven. Dus het is zaak dat je je op je gemak voelt in het bedrijf en geen lichamelijke of mentale klachten krijgt door een werkomgeving die niet in orde is. Bedrijven doen er tegenwoordig steeds meer aan om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk klachtenvrij blijft, voor zover het bedrijf daar wat aan kan doen natuurlijk. Zo zijn er op steeds meer werkvloeren al ergonomisch verantwoorde meubels te vinden. En dat is echt geen luxe, met de wetenschap in het achterhoofd dat het zelfs voor chronische klachten kan zorgen als je langdurig in een verkeerde houding moet werken. Qua mentaal aspect wordt er misschien nog te weinig aandacht besteed aan het welzijn van de werknemer. Deze moet vaak werken in een omgeving waar stress overheerst, deadlines gehaald moeten worden en er van je wordt verwacht dat je kunt voldoen aan hoge eisen. Geen wonder dus dat je ergens op de dag je even minder energiek voelt, of dat er dagen bij zitten dat je het liefst lekker naar huis wilt om bij te komen van de spanning. Ben jij degene die mensen zou willen helpen om spanning af te laten vloeien, terwijl ze gewoon op de werkvloer blijven? Dan is een opleiding stoelmassage wellicht iets voor je. Met een opleiding stoelmassage zorg je beslist voor blije gezichten, niet alleen van werknemers maar ook van de baas.

Check de site

Een opleiding stoelmassage hoeft niet eens lang te duren. In slechts een paar dagen leer je de kneepjes van het vak en kun je al professionele stoelmassages geven. Het kost je een week om vervolgens direct aan de slag te kunnen gaan. Een opleiding stoelmassage kun je trouwens volgen bij TouchPro Europe, waar je een goed aangeschreven opleiding stoelmassage kunt volgen. Meer weten? Dan bezoek je de site waar veel informatie te vinden is.