Goede herenkapper Leiden nodig? Wandel dan binnen bij Pico Bello


Op zoek naar een herenkapper in Leiden die kwaliteit levert én op de hoogte is van de nieuwste trends? Dan maak je een afspraak bij dé herenkapper in Leiden: Pico Bello. De mensen die in deze kapperszaak werken hebben al zeer veel tevreden klanten op hun naam staan. Daar kun jij zomaar eens de volgende in worden. Een groot voordeel van deze herenkapper in Leiden, is dat ze niet maar een paar dagen in de week geopend zijn. Je kunt hier namelijk gewoon 7 dagen in de week terecht voor een knip- of trimbeurt. En dat is ideaal, zeker als je doordeweeks gewoon moet werken bijvoorbeeld en alleen op zaterdag of zondag tijd hebt. Wat ook zeker fijn is, is dat je geen weken vooraf een afspraak hoeft te maken. Sterker nog, je kunt er zelfs zonder afspraak binnen komen wandelen. Het kan zijn dat je dan eventjes moet wachten voor je aan de beurt bent, maar je wordt vanzelfsprekend zeer klantvriendelijk behandeld vanaf het moment dat je de deur binnenkomt. Een aantal voordelen van deze herenkapper:

  • Studenten krijgen 10% korting
  • Voor een eerste knipbeurt betaal je slechts 10,50 euro
  • Ze zijn elke zondag geopend

Speciale herenkapper Leiden, voor wie kwaliteit zoekt

Voor vrouwen is het goed eruitzien ontzettend belangrijk. Dat begint natuurlijk, naast een goede huidverzorging, bij je haar. Haar is voor velen een kostbaar bezit. Het laat ook een deel van je persoonlijkheid zien, bijvoorbeeld de manier waarop je je haar hebt laten knippen of wat je er verder mee hebt gedaan. Terwijl de één een volle bos met krullen heeft, heeft de ander prachtig stijl haar. En terwijl de één blond haar heeft, heeft de ander bruin of zwart haar. Maar niet alleen voor vrouwen is het haar tegenwoordig erg belangrijk, ook mannen zijn steeds ijdeler geworden. Je wilt gezien worden, op een positieve manier. En dat betekent natuurlijk niet dat je per se een mooie bos haar moet hebben. De manier waarop het wordt geknipt is ook ontzettend belangrijk, en natuurlijk door wie precies. Want de ene herenkapper in Leiden is de andere niet. Het is essentieel dat een herenkapper in Leiden precies weet wat jouw haar nodig heeft om het te laten glanzen, maar ook op zo’n manier te knippen dat het perfect bij jou past. Je hebt dus een goede herenkapper in Leiden nodig om dit voor elkaar te krijgen. Maar waar mannen onder andere erg in verschillen van vrouwen, is dat het overgrote deel van de mannen ook gezichtsbeharing ontwikkeld. En in deze moderne tijd is het hebben van met name een baard weer helemaal in, vaak in combinatie met een snor. Ook in dat geval wil je natuurlijk dat een herenkapper in Leiden je goed verzorgd, zodat je al met al weer stralend naar buiten kunt komen en trots kunt zijn op je look.

Voor knip- en trimbeurt

Natuurlijk kies je niet zomaar voor de eerste de beste herenkapper in Leiden die je tegenkomt. Laten we eerlijk zijn, je haar is gewoon een kostbaar goed. Daarom zoek je een herenkapper in Leiden die goed aangeschreven staat en waar je met een gerust hart een knip- of trimbeurt kunt ondergaan. In dat geval kun je goed terecht bij herenkapper Pico Bello in Leiden. De naam verraadt al precies wat de vakmensen van deze herenkapper in Leiden willen bewerkstelligen, namelijk dat je je pico bello voelt zodra je de kapperszaak verlaat. Maar ook dat je haar er pico bello uitziet. Het één gaat niet zonder het ander. Meer weten? Bezoek dan de site picobelloleiden.nl.