Meer gedaan krijgen dankzij autoschade herstel


Een transportbedrijf opzetten. Dat was de droom van mijn broer en uiteraard was het ook mijn droom. Een eigen bedrijf waarbij we aan de slag zouden gaan met het helpen van mensen, organisaties en bedrijven. We besloten om het klein op te zetten. Mijn broer hield zijn eigen baan waarbij hij vier dagen in de week werkte. De andere drie dagen was hij actief in het bedrijf en ik zou mijn tijd volledig storten op het opzetten van het bedrijf en het regelen van de eerste ritten. Al binnen twee maanden was mijn broer gedwongen om een keuze te maken. Ik kon het werk niet meer in mijn eentje aan, voor personeel hadden we nog geen geld en hij moest kiezen of hij in loondienst zou blijven werken of voor het bedrijf zou gaan. Hij koos voor het bedrijf en kon direct aan de slag met het rijden van goederen. Zo hadden we een aantal leuke deals binnengehaald:

  • Transport van tijdschriften van en naar de winkels;
  • Distributie van kranten naar depots;
  • Het vervoeren van goederen voor vier lokale bedrijven.

We kwamen er al snel achter dat we een gat in de markt gevonden hadden. Onze persoonlijke aanpak en pakketten op maat zorgden ervoor dat we steeds meer bedrijven en mensen vonden die ons in wilden schakelen. Maar we kwamen er ook achter dat we op zoek moesten naar een partner voor autoschade herstel.

Aan de slag met autoschade herstel

Na een maand of vier hadden we vier wagens die constant reden en hoewel mijn broer zelf monteur was, had hij geen tijd meer om telkens weer kleine schade aan de wagens aan te pakken. Vooral parkeerschade en schade bij het laden en lossen waren redenen om op zoek te gaan naar een partner voor autoschade herstel. Met de herhaaldelijke schade aan de wagens was het zaak om een partner te vinden die snel autoschade herstel kon doen en dat het liefst tegen een scherp tarief zodat het niet onze marge zou doen verdwijnen. We kwamen uit in Harderwijk voor ons autoschade herstel, bij WB Autoschade om precies te zijn (wbautoschade.nl). Zij begrepen precies dat wij autoschade herstel nodig hadden op professioneel niveau omdat het ging om het imago van ons bedrijf en wisten ook dat we elke maand wel weer een klus zouden hebben en daar werd de prijs op aangepast. Na wat gesprekken tekenden we direct een overeenkomst voor een langere periode waarbij onze wagens alleen naar WB Autoschade zouden gaan voor autoschade herstel. Zo hadden we namelijk beide direct de zekerheid die we nodig hadden.

Het belang van goede bedrijfsauto’s en wagens

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk autoschade herstel op professioneel niveau is voor ons. Door te kiezen voor een sterke partner weten we zeker dat onze bedrijfswagens niet lang stil komen te staan. Ook weten we dat de klanten altijd auto’s van ons zien die in prima staat zijn, zonder dat te zien is dat er vaker autoschade herstel gebeurd is om reparaties te doen. Dat waarderen we, want ons bedrijf staat al met al nog altijd in de kinderschoenen. We willen groeien en het liefst door heel Nederland opdrachten en klussen aannemen. Gezien de centrale ligging van ons bedrijf is dat zeker mogelijk en hebben we nu ook oriëntatie in de richting van transporten van en naar Duitsland lopen om te zien wat daar de mogelijkheden zijn. Maar onze vaste klanten staan voor ons voorop aangezien zij het mogelijk gemaakt hebben dat wij als bedrijf nog steeds groeien.