Dankzij voip geen afzonderlijke rekeningen meer


Vrijwel ieder bedrijf heeft een telefoonverbinding en een internetverbinding. Maar wist u dat u die twee verschillende aansluitingen ook bij elkaar kunt onderbrengen? Want via het internet bellen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.  Want dat is voip: voice-over IP. Klinkt dit naar meer? Kijk dan eens op de website van één van de grootste leveranciers van voip in Nederland: voicedata.nl. Waarom zou u qua voip voor ons kiezen? We bieden in ieder geval een uiterst snelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding aan waar telefonie bij inbegrepen is. Daarnaast bieden we een professioneel team aan dat 24 uur per dag voor u klaarstaat. Binnen no time implementeren we de diverse structuren binnen uw huidige infrastructuur zodat u er zo min mogelijk hinder aan ondervindt. Ook het onderhoud, updates en upgrades net als de digitale beveiliging kunt u aan ons overlaten. Vanuit ons eigen kantoor houden we al deze processen nauwlettend in de gaten. Wij bieden u een unieke service aan want sinds 2004 hebben we ons enkel op voip toegespitst. Dat betekent trouwens niet dat we geen zakelijke telefonie en internet afzonderlijk van elkaar kunnen aanbieden. Mocht u het liever gescheiden van elkaar willen houden dan zult u wederom bij ons slagen. Maar voip is de meest voor de hand liggende en slimste methode. Alle kosten vanaf nu onder een dak in een geïntegreerde digitale omgeving. Een meer flexibelere oplossing is niet denkbaar.

We leveren voip voor ieder bedrijf

  • In principe bieden we twee standaardpakketten aan als u voor voip bij Voicedata kiest. Een alles-in-één pakket voor ZZP en MKB ondernemingen en een pakket voor grootzakelijke bedrijven. We denken in dat laatste geval om grote klantenservices en callcenters.
  • Daarnaast kunt u ook uw pakket op maat samenstellen. Zo bieden we ook een eigen telefooncentrale aan zodat hosted voip ook een optie is.
  • Wilt u niet alleen dat de vaste lijn via de internetverbinding loopt omdat vele werknemer meestal met behulp van hun mobiele telefoon contact opnemen met leveranciers, klanten of producenten? Kies dan ook voor een mobiele integratie.

Dankzij de mobiele integratie kan iedere werknemer overal in het gebouw bellen via het netwerk. Daarmee bespaart u maandelijks enorm veel geld omdat zakelijke mobiele telefonie een dure aangelegenheid is. Met voip hebt u die hoge onkosten niet langer dus u bent niet meer een dief van de eigen portemonnee.  En wist u dat bij vast-mobiel integratie de werknemer nu ook buiten de deur gebruik kan maken van het telefoonnummer voor de vaste lijn? Dat betekent dat u ongeacht de plek altijd gebruik kunt maken van het zakelijke nummer! De flexibiliteit gaat daarmee flink omhoog net als uw bereikbaarheid. En dat is voor u als zzp’er, vertegenwoordiger van een bedrijf of als aannemer met vele projecten in de regio een ware uitkomst.

We bieden u een stabiele en professionele ondersteuning aan

Wilt u gebruik maken van een voip pakket? Gaat het daarbij om een pakket voor de ZZP, de MKB of voor grootzakelijke ondernemers? Bel ons eens op of stuur een mail voor verdere informatie. Ook als u hulp nodig hebt en dus liever de support wilt bereiken dan vindt u op onze contactpagina de juiste contactgegevens zodat ieder probleem spoedig kan worden opgelost. U kunt trouwens ook uw nummer achterlaten op de website zodat we u op een geschikt tijdstip terug kunnen bellen. Vergeet niet om ons een cijfer te geven en om ons via de sociale media te volgen. Zo vindt u ons onder andere op Facebook, Twitter en YouTube waar u onze bedrijfsvideo’s kunt bekijken.

Lees meer…