Houten pallets kopen


De strijd tussen houten pallets en kunststof pallets is definitief losgebarsten. Er bestaan twee kampen, die elk denken dat ze gelijk hebben. Liefhebbers van hout en kunststof staan lijnrecht tegenover elkaar. Hoewel sommigen beweren dat kunststof de nieuwe standaard moet worden, is daar tot dusver geen enkele aanleiding toe. Daar zijn verschillende reden voor. Houten pallets kopen heeft vandaag de dag nog diverse voordelen:

  • Specificaties zelf uit te kiezen
  • Duurzaam
  • Lagere kostprijs
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Mogelijkheid tot recycling

Om te beginnen zijn de specificaties van houten pallets zelf te bepalen. Er zijn natuurlijk de gestandaardiseerde Euro Pallets, maar je kunt ze ook helemaal op maat laten maken. Wil jij houten pallets kopen, dan heb je dus veel invloed op zaken als laadvermogen, kracht en formaat. Voor internationale levering gelden algemene specificaties. Zorg dus dat jouw originele pallets daar altijd aan voldoen. Ten tweede zijn houten pallets een stuk duurzamer dan de variant van kunststof. Het hout kan jarenlang mee en wordt op een gezonde manier geproduceerd. Dat houdt tevens de kostprijs laag, omdat er geen chemicaliën aan te pas hoeven komen om de pallet te maken. Wil jij houten pallets kopen? Kijk dan goed naar de manier waarop het materiaal is afgewerkt. Wil je de pallet vaker gebruiken, dan moet deze wel bestand zijn tegen houtrot en van degelijk hout zijn gemaakt. Het komt geregeld voor dat mensen een goedkope pallet aanschaffen, waar ze later veel spijt van hebben. Goedkoop is op termijn altijd duurkoop! Wil jij houten pallets kopen? Surf dan naar vajo-pallets-bemiddeling.nl. Op deze site vind je meer informatie over de beschikbare pallets, maar lees je ook hoe je de kwaliteit van het laadbord kunt controleren. Deze site verkoopt enkel producten van de hoogste kwaliteit. Je weet dus dat het daar altijd goed zit!

Houten pallets kopen: milieuvriendelijk en gericht op de toekomst

Wil jij houten pallets kopen? Dan is moeder natuur je erg dankbaar! Een houten pallet kan namelijk zeer milieuvriendelijk geproduceerd worden. Het hout wordt ambachtelijk bewerkt en op de juiste manier vormgegeven. Daarbij kunnen gekapte bomen weer worden aangeplant, om zo de balans te bewaren. Ben je klaar met het pallet, dan kan deze gerecycled worden. Het gebruik van natuurlijke materialen leidt tot minder vervuiling en is daarmee toekomst gericht. Kortom: houten pallets kopen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor die van je kleinkinderen! Heb jij een lading pallets die je graag van de hand doet? Neem dan eens contact op met Vajo om de mogelijkheden door te spreken. De lading wordt uiteraard gecontroleerd op kwaliteit, waaronder de kracht van het hout, maar daar staat een leuke prijs tegenover. Vajo werkt altijd met hout producten van betrouwbare aanbieders. Heb jij een idee dat je door Vajo wilt laten realiseren? Laat dan van je horen, telefonisch of middels het contactformulier op de website. Je krijgt zo snel mogelijk een persoonlijke offerte toegestuurd, die je daarna in alle rust kunt doornemen. Ben je toch niet overtuigd, dan is dat geen enkel probleem. De offerte is volledig vrijblijvend!

De juiste pallets voor jouw toepassing

Wil jij houten pallets kopen? Laat je dan adviseren over de mogelijkheden. Soms heb je een bepaalde pallet in gedachten, maar is die eigenlijk niet optimaal voor jouw toepassing. De klantenservice van Vajo heeft jarenlange ervaring in het vak. Zij weten dus precies wat jij nodig hebt en wat dat gaat kosten. Probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar laat je goed informeren zodat je weet waar je aan toe bent! Ga snel naar bovenstaande site en vraag een offerte aan.