Evolutie in stijl: keuken spuiten


Misschien denk je er niet meteen aan je keuken te vernieuwen, maar wanneer je dit artikel verder leest en rekening houdt met de hoge kosten van de aanschaf van nieuwe keukenkasten, garanderen we dat het vernieuwen van je bestaande kasten er heel verleidelijk zal uitzien. Een keuken spuiten is een manier om je kasten een sprankelende, frisse blik te geven tegen een aanzienlijk lagere kostprijs dan het kopen van een nieuwe keuken. Het beste van alles bij een keuken spuiten, is dat in plaats van beperkt te zijn tot een paar kleuren, het volledige spectrum van kleuren voor je beschikbaar is. Als je de uitdaging ziet zitten, kun je zelf je keuken spuiten. Dit is hoe je te werk gaat:

  • Maak de ruimte vrij: verwijder alle items uit de kasten en plaats ze in een aparte schone ruimte, zoals een achterslaapkamer of kelder. Verwijder contactpapier van de planken.
  • Kastelementen verwijderen: hoe meer delen van de kasten je uit de keuken verwijdert en elders schildert, hoe beter het resultaat. Het is moeilijk om verfmist te beheersen, ongeacht hoe goed je de keuken afvilt. Bovendien is het gemakkelijker om een glad, druppelvrij oppervlak te krijgen als je horizontaal schildert, niet verticaal. Op zijn minst moet je de kastdeuren verwijderen.
  • Het belang van voorbereiding: de sleutel tot een perfect geverfde kast is het oppervlak voorbereiden. Omdat keukenoppervlakken onderworpen zijn aan jarenlang misbruik van vet en een ander residu, moeten ze grondig worden gereinigd. Begrijp dat het schoonmaken en schuren van je kasten een groot deel van een keuken spuiten omvat.
  • Maskeren: maskeer in de keuken alle gebieden (muren, werkbladen, vloeren, apparaten, enz.) die je niet wilt schilderen met plastic en schilderstape. Een stoffen vloerkleed werkt beter voor vloeren dan plastic zeilen omdat het niet glad is.
  • Schuren en primer: schuur alle oppervlakten licht met schuurpapier. Na het reinigen met warm water, breng je een grondlaag aan. Het aanbrengen van een primer is essentieel voor je kasten vanwege het risico op verfpeeling. Een goede tip over priming is om de verfwinkel te vragen om de primer te mengen (die meestal in een witte of basiskleur komt) met je gekozen kleur voor je kasten. Dit zal je verflaag een rijker en waarachtiger kleurenregister geven.
  • Keuken spuiten: na het aanbrengen van de primer ben je klaar om je keuken te spuiten.
  • Spuiterij-haarlem.nl

Keuken spuiten door professionals

Werp je jezelf liever niet zelf in het avontuur, je keuken spuiten door professionals is een van de meest betaalbare en gemakkelijkste make-overs. De prachtige afwerking van de spuitverf en de verandering in kleur kunnen resulteren in een grote transformatie die je keuken aantrekkelijker en esthetischer zal maken. Als je het werk overlaat aan mensen die het vak kennen, zoals Autoschadebedrijf Schouten, dan zul je zien dat het de enige manier is om professionele kwaliteit en duurzaamheid te bekomen. De verf die ze gebruiken, is speciaal gemaakt voor dit soort werk. Als resultaat krijgt je de slanke afwerking die zo typerend bij een keuken spuiten. Bovendien garandeert deze gladde afwerking de duurzaamheid van het resultaat. Spuitverven is een van de meest betaalbare en langlevende opties als het gaat om het transformeren van je keuken.

Selecteer het juiste team

Autoschadebedrijf Schouten werkt alleen met de beste producten die de markt te bieden heeft en denkt ook aan het milieu. Veel van de producten die ze kiezen voor de projecten van hun klanten zijn specifiek ontworpen om de emissie van oplosmiddelen te verminderen. Heb je aanvullende vragen over de producten die ze gebruiken of de procedure die nodig is om je keuken door hen te laten transformeren? Contacteer hen vandaag via de pagina spuiterij-haarlem.nl voor de antwoorden op al jouw vragen.