Een website, verpakkingsmateriaal en verzenddozen voor mijn webwinkel


Sinds een paar jaar heb ik een eigen webwinkel. Ik was de webwinkel begonnen, omdat ik tijd overhad en extra wilde verdienen. Mijn vrouw en ik hadden het jaar daarvoor de geboorte van onze dochter en we wilden graag onze dochter zelf opvoeden. Tegenwoordig zie je veel ouders die parttime werken en hun kind een paar dagen naar de crèche sturen. Wij wilden liever zo veel mogelijk aanwezig zijn tijdens de groei van ons kind en daarom maakten we afspraken over ons werk. Mijn vrouw had een zeer goede baan en was dol op haar werk aan de universiteit, zij wilde graag weer terugkeren. Ik had geen slechte baan, maar niet iets vergelijkbaars met mijn vrouw. Ik vond het geen probleem om thuis te blijven en voor ons kind te zorgen en het huishouden te doen. Ik vond het echter lastig om mij alleen op het huishouden en onze dochter te richten en wilde graag een webwinkel beginnen. Mijn vrouw vond het een goed idee en ik begon een webwinkel in keukenartikelen. Ik vond het altijd erg leuk om te koken en kom helemaal tot rust in de keuken. Ik vind fijn om te zien dat mensen kunnen genieten van het eten dat ik gemaakt heb. Het eerste idee dat bij mij opkwam was om keukenartikelen te verkopen. Online zocht ik naar informatie over een bedrijf starten en schreef mij daarna in bij de Kamer van Koophandel. Ik had een bedrijf gevonden waar ik in kleine aantallen keukenartikelen kon inkopen. Ik kocht via een ander bedrijf verzenddozen en verpakkingsmateriaal en liet een website maken. Toen de producten, verzenddozen en het verpakkingsmateriaal binnen kwam opende ik de website en de verkopen konden beginnen.    

Verzenddozen via VIV

In het begin verkocht ik nog niet veel, maar ik vond het erg interessant om een eigen webwinkel te hebben. Bijna elke maand kreeg ik meer bezoekers en verkocht ik meer producten. Ik leerde erg veel en niet alles ging vanaf het begin goed. Maar na een tijdje begon ik steeds beter te verkopen en moest ik nieuwe verzenddozen bestellen. De dozen bestelde ik eerst in zeer kleine aantallen, omdat ik niet wist hoeveel ik in de toekomst zou verkopen. Na een jaar zag ik dat mijn webwinkel bleef groeien en wilde ik graag besparen op mijn verpakkingsmateriaal. Ik zag dat ik verpakkingsmateriaal goedkoper kon kopen bij andere websites. Ik kwam via de website webshop.viv.nl uit bij het bedrijf VIV. Ik merkte dat ik op deze website niet alleen goedkoper mijn verzenddozen kon kopen, maar ook korting kreeg bij grotere bestellingen. Op deze website waren veel verschillende verpakkingsmaterialen te koop, ik kon hier ook terecht als ik een ander formaat verzenddozen nodig had, of bijvoorbeeld tape. Ik plaatste een eerste bestelling om te zien wat de kwaliteit van het verpakkingsmateriaal was, zodoende kon ik zien of ik bij dit bedrijf vaker wilde bestellen.

Een vaste leverancier

Sinds de eerste bestelling van verzenddozen bij VIV, ben ik niet meer van leverancier gewisseld. De kwaliteit van het verpakkingsmateriaal is erg goed en ik kan het voor een goede prijs kopen. Mijn webshop is nu veel groter dan toen ik begon en ik bestel veel verschillende soorten verpakkingsmateriaal. Ik bestel elke maand een grote bestelling bij VIV en ik ben nooit ontevreden over een levering. Ik ben erg blij met VIV als leverancier voor verpakkingsmateriaal

  • Ik kan hier al mijn verpakkingsmateriaal kopen, zoals verzenddozen, tape en vulmateriaal
  • De artikelen zijn erg voordelig en je krijgt korting bij het bestellen van grote aantallen
  • De kwaliteit van de artikelen is altijd goed