Exclusieve dameskleding


Exclusieve dameskledingKleed jij je ook graag anders dan anderen? Dan kies je natuurlijk voor exclusieve dameskleding! Veel mensen gaan voor hun kledingstukken naar de grote winkelketens op dit gebied. Aan een kant begrijpelijk, want in sommige van deze zaken kun je echt voordelig je slag slaan. Maar dat is dan vaak ook het enige pluspunt dat er aan deze modezaken zit. Er zitten veel meer minpunten aan en daar denken we met zijn allen vaak te weinig aan. Deze kledingwinkels bieden bijvoorbeeld geen exclusieve dameskleding, maar alleen maar collecties die in zeer grote aantallen worden gemaakt. Dat betekent dat de kans zeer groot is dat je iemand anders tegenkomt die precies hetzelfde draagt. Dat hoeft natuurlijk niet echt een probleem te zijn, helemaal als jullie het allebei op een heel andere manier gecombineerd hebben, maar het is toch altijd wat ongemakkelijk. Liever heb je niet dat het gebeurt dat bijvoorbeeld je zus, een vriendin of een collega precies hetzelfde kledingstuk heeft. Want om de een of andere reden trek je het toch altijd op exact dezelfde dag aan, ondanks dat je heel veel andere kleren in je kast hebt hangen. Als je kiest voor exclusieve dameskleding, dan weet je gewoon dat de kans bijzonder klein is dat iemand anders precies hetzelfde zal dragen!

Exclusieve dameskleding by Sanne Jansen

Ben jij op zoek naar echt exclusieve dameskleding, dan moet je de collectie van by Sanne Jansen eens bekijken! Door de relatief kleine oplages, vergeleken met grote modeketens, kun je er op rekenen dat bekenden van jou niet zomaar hetzelfde kledingstuk als jij gekocht zullen hebben! Het fijne van de kleding die zij ontwerpt, is dat het een redelijk tijdloze uitstraling heeft, dat is ook een groot verschil tussen deze exclusieve dameskleding en de collecties van de grotere ketens. Bij die laatsten is het zo dat ze ieder seizoen weer een geheel nieuwe collectie creƫren die past bij het seizoen en het modebeeld van dat moment. Maar we weten allemaal dat de mode heel snel verandert. Iets wat vorig jaar heel modieus was, kan er dit jaar vreemd uitzien. By Sanne Jansen doet hier niet aan mee, zij maakt ontwerpen met een uitstraling die jarenlang passend blijft. Als je een trui, blouse, rok, jurk of wat dan ook maar bij haar koopt, dan kun je dit bij wijze van spreken gerust de komende vijftig jaar blijven dragen. Haar exclusieve dameskleding blijft wat uitstraling betreft heel goed passen!

Hoge kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat haar exclusieve dameskleding ook daadwerkelijk lang gebruikt kan worden, zorgt zij ervoor dat alle gebruikte materialen van een hoge kwaliteit zijn. De kleren blijven er dus mooi uitzien, ook als jij ze al jaren met regelmaat draagt! Er zitten dus verschillende voordelen aan het kiezen voor deze designer:

  • de oplages zijn beperkt
  • de kwaliteit van het materiaal is hoog
  • de uitstraling is tijdloos

Bovendien, bij deze exclusieve dameskleding is het zo dat het pas op de markt gebracht wordt als het ontwerp echt naar volle tevredenheid van de ontwerpster is. Er zit dus geen druk achter, er zijn niet vooraf data vastgesteld waarop nieuwe ontwerpen klaar moeten zijn, maar er wordt net zo lang aan een nieuw design gewerkt tot ze er echt helemaal tevreden over is. Ook dat houdt de kwaliteit hoog! Ben je nieuwsgierig naar de ontwerpen van haar hand? Kijk dan eens op bysannejansen.com, hier kun je de collectie op je gemak bekijken. Je zult zien dat de prijzen iets hoger liggen dan bij andere kledingwinkels, maar de ontwerpen en de kwaliteit van deze exclusieve dameskleding maken dat zeker de moeite waard!