Wij zijn veilig door de SEH UTN manager


Ons bedrijf heeft een aantal jaar geleden een geheel nieuw datacenter gemaakt omdat wij meer capaciteit nodig hadden voor de activiteiten die wij als bedrijf uitvoeren. Zoals u waarschijnlijk weet, is dit een enorme investering geweest en het was voor ons dan ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat dit datacenter goed beveiligd zou worden. Het kan namelijk maar zomaar gebeuren dat er ergens een foutje insluipt en dat kan leiden tot grote gevolgen. Wij hebben daarom eens gekeken wat er vandaag de dag wordt aangeboden om de veiligheid van dergelijke centra te kunnen waarborgen. Wij kwamen terecht op de site van Com2Distri. Deze site is alles wat je nodig hebt als je er zeker van wilt zijn dat je systeem veilig is. Men werkt hier namelijk altijd met kritische omgevingen. Wij kenden deze term helemaal niet, maar het blijkt dat de ruimte die wij wilden beveiligen, in vaktermen een kritische omgeving wordt genoemd. Hoe het ook moge zijn, wij wilden graag weten hoe wij zaken konden doen met dit bedrijf. Wij lazen op de site dat wij gebruik konden maken van de SEH UTN manager. Deze SEH UTN manager wordt al vele jaren door dit bedrijf ingezet in kritische omgevingen. De SEH UTN manager zorgt ervoor dat het toezicht op de ruimte altijd optimaal is. Het gaat namelijk over het detecteren van externe risico’s. Denk hierbij dus niet aan virussen die in het systeem kunnen komen, maar aan grotere risico’s zoals brand en of waterschade. Dat zijn dingen die je natuurlijk absoluut wilt voorkomen en in dat geval is de SEH UTN manager een echte aanrader, zo kregen wij te horen. Wij hebben daarom ook al heel snel een SEH UTN manager besteld en een van de mensen van Com2Distri.com heeft ons toen een keer bezocht om de ruimte te inspecteren.

Dankij de SEH UTN manager lopen wij geen risico’s meer

Waar heel veel bedrijven niet aan denken wanneer zij een datacenter aanleggen, is dat er ook altijd nog externe risico’s zijn die heel erg schadelijk kunnen zijn voor uw center. Denk hierbij dus aan brand. Wanneer dit uitbreekt kunt u uw datacenter in negen van de tien gevallen wel bij het grofvuil zetten. Wij wilden dergelijke risico’s graag uitbannen door een goede SEH UTN manager aan te schaffen. Op dit apparaatje kun je alle beveiligingsapparatuur aansluiten die je in je ruimte hebt verwerkt. Het mooie van de SEH UTN manager is dat deze meteen alarm slaat wanneer het iets opmerkt van rook, water of koolmonoxide. Je krijgt dan een waarschuwing van de SEH UTN manager door middel van een mailtje of door middel van een telefoontje. Wij testen de SEH UTN manager regelmatig en wij zijn altijd weer onder de indruk van hoe stabiel dit apparaatje werkt. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij een SEH UTN manager hebben gekocht. Wij liggen nu niet meer wakker van de vraag of ons datacenter goed beveiligd is, want wij weten dat dit het geval is. Bovendien vonden wij het heel prettig om met Com2distri.com samen te werken.

Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan

Mocht u ook graag willen zorgen dat uw datacenter veilig is, neem dan een keer contact op met Com2distri.com. Men kan veel voor u betekenen. Kortom:

  • com heeft ons heel goed geholpen
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen
  • Wij zijn er nu gerust op dat ons datacenter goed beschermd is

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog even op hun site.