Een zwemluier voor mijn baby


Vorig jaar ben ik voor de eerste keer vader geworden van een prachtig jongetje. Het leven van mijn vriendin en mij is compleet anders geworden. Het is erg zwaar, want hij wordt nog vaak in de nacht wakker, maar het is het waard. Het is erg mooi om te zien hoe mijn zoontje is veranderd in een jaar tijd. Je ziet nu steeds beter dat hij bepaalde dingen lekker vindt, of leuk vindt om te doen. Hij is echt dol op water en vindt het erg leuk om in bad te gaan. Hij begint dan meteen te glunderen en is heerlijk aan het spelen. Hij blijft het liefste uren in bad en wordt boos als we hem uit het water halen. Mijn moeder deed hem laatst ook in bad en ook zij zag dat hij zo van water houdt. Ze zei dat veel kinderen water leuk vinden, maar dat hij er echt dol op is. Tijdens de zomer besloten we om een klein badje voor hem te kopen voor buiten. In het warme weer kan hij dan lekker in het water spelen. Maar ik vond het lastig om te bedenken wat we met zijn luier moesten. Normaal heeft hij geen luier aan in bad, maar dan zit hij er niet zo lang in. Met het badje voor buiten is het idee dat hij er veel langer in zal zitten. Mijn moeder vertelde dat ze wel eens van een zwemluier voor een baby had gehoord. Op die manier hoef je geen zorgen te maken over de ontlasting van je baby. Bovendien kan de zwemluier voor de baby kan tegen water. Dit leek mij een erg goed idee en ik ging op zoek naar een zwemluier voor mijn baby.      

Een zwemluier voor de baby gekocht op kidzstore.eu

Ik koop vaak spullen voor mijn baby op de site van kidzstore en wilde kijken of ze hier ook een zwemluier voor mijn baby hadden. Op de website hebben ze een uitgebreide uitleg over zwemluiers, dat vond ik erg handig want Ik wist niet waar ik op moest letten. Ik maakte mij een beetje zorgen dat een zwemluier net als een normale luier erg zwaar kan worden. Een normale luier zuigt namelijk het water op en houdt dit dan vast. Maar in de uitleg op de website staat duidelijk waarom een zwemluier niet het water opzuigt. Het leek mij een goed idee om er een zwemluier voor mijn baby te kopen. Ze hadden een aantal verschillende soorten en ik kocht er eentje met een schattig draken patroon.

Mijn zoontje is dol op zijn luier

De volgende dag kwam de zwemluier voor mijn baby al binnen. Later die week werd het mooi weer en we besloten om de zwemluier te testen. Ik deed de zwemluier bij mijn baby om en stopte hem in het badje in de tuin. Hij was heerlijk aan het spelen en het was een goede manier om hem bezig te houden in het warme weer. Zoals ze op de website hadden gezegd, neemt de luier geen water op en blijft de binnenkant droog. Wij hoefden ons geen zorgen te maken dat hij gaat poepen, of plassen, want daar helpt de luier natuurlijk ook bij. De zwemluier voor mijn baby kan na gebruik gewoon de wasmachine in en wordt zo weer snel schoon. Een zwemluier voor een baby is erg handig

  • De luier neemt geen water op en wordt niet zwaar
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over ontlasting
  • De zwemluier kan je wassen in de wasmachine
  • Met een zwemluier kan de baby ook naar een zwembad