Tip voor iedereen die een kantoorruimte in Amsterdam zoekt


Een kantoorruimte in Amsterdam vinden is misschien helemaal niet zo moeilijk als jij van tevoren denkt. Het lijkt misschien onhaalbaar, maar dat valt in de praktijk best mee. Je moet alleen weten waar je moet zijn. En gelukkig weet ik dat, want ik ben al een tijdje bekend met Tauro. Mocht je nog niet bekend zijn met dit concept, dan is het zeker slim om even naar de site tauro.nl te gaan. Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Amsterdam, is dit echt goed om even te doen. Hier vind je namelijk precies wat je nodig hebt. Als je tenminste op zoek bent naar een mooi kantoor waar je gebruik kunt maken van allerlei faciliteiten en services. Ik vind het heel belangrijk dat je een goede indruk maakt naar klanten toe, ik wil dat alles er goed verzorgd uitziet. Maar aan de andere kant heb ik zelf niet zo veel tijd om hier voor te zorgen. Daarom was ik op zoek naar een kantoor waarbij diverse diensten zouden kunnen worden verzorgd, zoals:

  • Technische ondersteuning
  • Huur diverse andere ruimtes
  • Lunch
  • Schoonmaak
  • Post

Een kantoorruimte in Amsterdam waar je echt veel aan hebt

Ik vind het heel bijzonder dat ik een kantoorruimte in Amsterdam heb gevonden die ook daadwerkelijk aan al mijn eisen kan voldoen. Ik heb een bedrijf dat momenteel heel goed loopt, daarom was mijn oude kantoor te klein geworden. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam en dat was een hele klus. Ik kon dan ook opgelucht ademhalen toen ik Tauro tegenkwam. Zij kunnen de post voor je verzorgen, de schoonmaak wordt geregeld. Je kunt er rekenen op technische ondersteuning bijvoorbeeld, dit zijn allemaal zaken waar behoorlijk veel tijd in gaat zitten als je dat allemaal zelf moet regelen. Dat vind ik zonde van mijn tijd dus dat besteed ik liever uit. Met name omdat hier ook mijn expertise niet ligt, ik kan mijn energie beter steken in zaken waar ik wel goed in ben. Bovendien vind ik het heel fijn om een kantoorruimte in Amsterdam te hebben waarbij je bijvoorbeeld ook de lunch kunt laten verzorgen. Als ik klanten uit het buitenland te gast heb en we willen iets eten tijdens een meeting, heb ik geen tijd en zin om dat zelf te regelen, dan is het heerlijk om hiervoor Tauro in te schakelen.

Tauro biedt een geweldige service

Het is zonde om je tijd te verdoen aan het eeuwig zoeken naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam. Ga naar de site van Tauro en ontdek wat zij allemaal voor je kunnen betekenen. Er zijn zo veel mogelijkheden, dat je helemaal op basis van je eigen behoeften kunt bepalen wat je wil. De contracten zijn zeker flexibel, dus dat is ook een voorrecht dat je zeker niet bij elke kantoorruimte in Amsterdam tegenkomt. Ik vind het ideaal om een bedrijf te hebben in onze hoofdstad. Dit is toch waar het allemaal gebeurt. Maar het is voor een bedrijf zeker niet handig om in de binnenstad te zitten. Het is wel leuk qua sfeer misschien, maar in zo veel opzichten niet handig. Qua kosten, bereikbaarheid bijvoorbeeld is het bijna niet te doen. Daarom ben ik zo blij dat ik Tauro heb gevonden want alles is hier werkelijk tot in de puntjes geregeld. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik me nog meer kan focussen op mijn eigen bedrijf en daar ben ik heel blij mee. Ik wil hier echt niet meer weg en zal hier nog lang heerlijk werken voor mijn eigen bedrijf.