Houd de adminstratie op orde met een handig factuur programma


De administratie bestaat uit zoveel onderdelen, dat je af en toe nauwelijks een idee hebt wat er allemaal gaande is binnen die administratie. Onderdelen in de salarisadministratie hebben een effect op de totale uitgaven en die uitgaven dienen weer samen te worden genomen met alle inkomsten. Maar wat inkomsten betreft heb je allerlei uitstaande rekeningen waardoor je een potentieel bedrag hebt en een bedrag dat je daadwerkelijk op je rekening hebt staan. Maar kun je op basis van dat potentiële bedrag keuzes maken of moet je toch liever wachten tot alle facturen zijn betaald? Om het overzicht te bewaren, is het een idee om een factuur programma van facturatieoffice.nl te gebruiken. Met een dergelijk factuur programma kun je makkelijk facturen versturen. Dus dat is al een groot voordeel, want dat betekent dat je die taak in ieder geval voor een groot deel kunt automatiseren. Het grote voordeel om facturen via speciale software te versturen, is dat je ook meteen overzicht bewaart van facturen die zijn verstuurd, die zijn betaald en die nog betaald moeten worden. Als je immers handmatig via Word een factuur opstelt en deze vervolgens apart verstuurt, dan moet je zelf ergens een aantekening maken dat deze inderdaad is verzonden. Vervolgens moet je zelf ook in de gaten houden of deze binnen de termijn wordt betaald. Zo niet, dan moet je immers een herinnering versturen. Maar je hebt uiteraard niet tijd om elke verzonden factuur in de gaten te houden. Dus de kans is daardoor groot dat je het vergeet. Daardoor loop je het risico dat rekeningen niet worden betaald. Met een factuur programma kun je het niet langer vergeten. Als je een betalingstermijn van twee weken hanteert, dan wordt de herinnering na 2 weken automatisch verzonden. Dus terwijl jij met hele andere dingen bezig bent en helemaal niet stil staat bij al die niet betaalde facturen, zal het programma orde op zaken stellen. Je kunt vervolgens ook zelf snel zien wat de betaalstatus is. Mocht je dus wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bijhouden van alle facturen en dergelijke, dan is het een goed idee om gebruik te maken van facturatieoffice.nl. De software van facturatieoffice maakt het mogelijk om alles te ordenen onder 1 alles overkoepelend programma. Dat betekent dat niet alleen jij inzicht hebt in het reilen en zeilen van de onderneming, maar dat werknemers ook snel kunnen zien welke facturen bijvoorbeeld reeds zijn verzonden.

Kijk snel op de site voor informatie over de facturatie software

Als je nieuwsgierig bent naar deze facturatie software, dan kun je allereerst even een kijkje nemen op de website. Hier vind je allerlei algemene informatie, zodat je snel kunt ontdekken wat je er allemaal mee kunt doen. Zo kun je met deze facturatie software onder andere: 

  • Facturen en offertes maken
  • Projecten beheren
  • Uren registreren

Maak gebruik van de gratis proefversie

Om het programma goed te ontdekken, is het natuurlijk gewoon het handigste om de facturatie software zelf uit te proberen. Dat kan dan ook heel gemakkelijk aan de hand van de gratis proefversie.