Ben je op zoek naar webshop software? 


Als je een eigen webshop hebt of wilt beginnen, dan is het handig om de juiste webshop software te hebben. Webshop software is speciale software waar alle nodige applicaties in zitten die je nodig hebt om je webshop te kunnen beheren. Denk hierbij aan applicaties voor het voorraadbeheer en contentbeheer, maar ook voor de administratie en betaalmogelijkheden. Wat voor webshop software je precies nodig hebt, hangt dan weer af van verschillende factoren zoals het soort webshop en de grootte van je onderneming. 

Webshop software van Novulo 

Er zijn dus verschillende soorten applicaties die je nodig hebt voor het beheren van een webshop. De juiste webshop software kiezen kan dan ook vrij lastig zijn als je niet weet wat je precies nodig hebt. Sommige aanbieders van webshop software bieden namelijk volledige pakketten aan, terwijl je van alle applicaties die erin zitten er misschien maar een paar nodig hebt. Dat is natuurlijk zonde van je geld. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat hoe uitgebreider een softwarepakket is, hoe ingewikkelder het meestal is om ermee te werken. Je kunt er dan uiteraard voor kiezen om alle applicaties los aan te schaffen en te gebruiken, maar ook dat bevordert de gebruiksvriendelijkheid niet. Er is dan namelijk een grote kans dat je applicaties niet soepel met elkaar samen kunnen werken en je dus meer tijd en moeite kwijt bent aan het inrichten van de applicaties en alles op meerdere plekken moet gaan invullen of aanpassen. Als je daarnaast ook nog eens een grote retailer bent met meerdere webshops of webshops in verschillende landen, wordt het allemaal nog een stukje ingewikkelder. Enterprise retailers hebben namelijk hele andere behoeften als het gaat om webshop software. Een simpel platform als Magento of Shopify voldoet dan niet meer. Als je op zoek bent naar webshop software op maat die speciaal gericht is op enterprise retailers, dan moet je bij Novulo zijn. Novulo specialiseert zich in webshop software voor enterprise retailers. Je kunt bij Novulo onder andere terecht voor: 

  • E-commerce software 
  • Multichannel software 
  • Omnichannel software 
  • PIM software 
  • POS software 
  • Retail ERP 
  • Retail software 

Bij Novulo kun je dus terecht voor softwarepakketten die speciaal zijn ingericht op enterprise retailers. Wanneer je een grote onderneming hebt met meerdere webshops of internationale webshops is het namelijk des te belangrijker het is om voor de juiste software te kiezen. Novulo biedt dan ook speciale software op maat speciaal voor de enterprise retailer. Novulo kijkt samen met jou naar wat je precies allemaal nodig hebt voor je webshop. Zo voorkom je dus dat je onnodige applicaties in je softwarepakket hebt zitten waar je niets mee doet en dus ook onnodig voor betaalt. Wanneer je kiest voor een softwarepakket van Novulo krijg je dus alleen de applicaties die je ook echt nodig hebt voor je webshop. Daarnaast werken alle applicaties in het softwarepakket naadloos met elkaar samen, waardoor je de software gemakkelijk kunt gebruiken en je de nodige aanpassingen en updates niet in alle systemen apart hoeft in te voeren. Zo kun je dus meer tijd steken in je onderneming in plaats van in je administratie. 

Neem vrijblijvend contact op 

Ben jij ook een enterprise retailer met een eigen webshop en heb je behoefte aan echt goede software? Neem dan contact op met Novulo. De software van Novulo wordt voor jou op maat samengesteld en is gemakkelijk in gebruik. Kijk op https://www.novulo.com/webshop-software voor meer informatie over de beschikbare pakketten of neem vrijblijvend contact op middels het contactformulier. Novulo denkt graag met je mee over een passende oplossing voor jouw webshop.