Een nieuw plafond in uw huis


Er staan maar weinig mensen dagelijks stil bij hun plafond. Toch heeft Marcel Wesseling van plafonds zijn dagelijks leven gemaakt. Als echte specialist is hij bedreven in het aanbrengen van spanplafonds, waarmee hij op vakkundige wijze een nieuw plafond in elk huis of in ieder ander pand kan aanbrengen. Een nieuw plafond kan heel erg veel voordelen brengen in een ruimte. Ongeacht wat voor ruimte het ook is, een plafond maakt deel uit van de gehele omgeving. Vloer, wanden, ramen en deuren en natuurlijk het plafond maken deel uit van een ruimte waarin gewoond, geleefd, gewerkt of verbleven moet worden. Het is heel belangrijk om zo’n ruimte goed aan te kleden, vooral vanwege de leefbaarheid en de akoestiek. Ik veel ruimtes is akoestiek een probleem en het nieuwe plafond dat Marcel Wesseling Spanplafonds kan leveren is er volledig op gemaakt om dit op een leefbare manier een oplossing te bieden. Voor een nieuw plafond kunt u dan ook het beste terecht bij Marcel Wesselink.

Meer dan allen een nieuw plafond

Marcel Wesseling biedt een aantal diensten en producten die als geheel een complete dienstverlening bieden die verder gaat dan alleen het aanbrengen van een nieuw plafond. Deze diensten zijn onder te verdelen in:

  • Het installeren van plafonds
  • Plafondrenovatie
  • Het inbouwen van plafondverlichting
  • Het plaatsen van een sterrenhemel
  • Aanbrengen van sierlijsten
  • Geprinte spanplafonds
  • Plaatsing van spanwanden

Bij deze complete dienstverlening wordt er altijd gekeken naar het soort ruimte waar een nieuw plafond geplaatst moet worden en de functie van deze ruimte. De functie die een ruimte heeft is namelijk medebepalend voor het soort plafond dat hier het beste geplaatst kan worden. Het voordeel van een spanplafond als nieuw plafond is dat dit een plafond is wat eenvoudig is aan te brengen, vrijwel voor alle plafonds geschikt is en het is enorm eenvoudig in het onderhoud. Een spanplafond is daarnaast geluiddempend en het kan een groot plafond geel egaal afdekken, waardoor het een zeer ruimtelijk effect geeft. Al zeker 12 jaar heeft Marcel Wesseling ervaring met het plaatsen van nieuwe plafonds, van het renoveren van plafonds en van het aanbrengen van een nieuw plafond in zeer veel verschillende soorten ruimtes. Deze ervaring en expertise heeft Marcel Wesseling en autoriteit gemaakt in de plafondmarkt en met name waar het aankomt op het aanbrengen van een spanplafond. Op de website www.marcelwesseling.nl staan voorbeelden van verschillende projecten waaraan dit bedrijf heeft gewerkt in de afgelopen tijd. Hier is ook goed zichtbaar dat deze spanplafonds door heel Nederland geplaatst kunnen worden. Zo staat er als voorbeeld een nieuw plafond dat in de woonkamer en keuken van een gezinswoning is geplaatst in Babberich. Hier is een akoestisch spanplafond aangebracht en het is interessant om te zien op wat voor manier een project als dit in zijn werk gaat. Ook staat er een voorbeeld van een spanplafond dat tussen gebinten in een hellend dak met dakraam en schoorsteen in Ouddorp is geplaatst. Een heel ander project op een totaal andere locatie.

Plafonds met verlichting

Een ander heel mooi voorbeeld is een nieuw plafond dat geplaatst is in Egmond aan Zee, waar een akoestisch spanplafond is aangebracht in een serre, waarin ook een sterrenhemel met ledverlichting is aangebracht. Deze en andere projecten worden zowel in woord als beeld op de website vertoond en geven een goed beeld van alles wat er mogelijk is bij het plaatsen van nieuwe plafonds. Bent u voornemens om een nieuw plafond te laten plaatsen of om uw plafond te laten renoveren? Neem dan ook eens een kijkje op deze website, of maak een afspraak om te ervaren wat Marcel Wesseling voor u kan betekenen.