Alle data op één plek? Ga voor TimeXtender!


Alle data op één plek? Ga voor TimeXtender!Als je een bedrijf hebt, dan ken je dit probleem misschien vast wel. Je krijgt steeds meer data binnen die je moet bewaren en hergebruiken, maar tegelijkertijd mag je niet alle data meer bewaren en moet je de data die niet relevant is weer verwijderen. Als dit op grote schaal dient te gebeuren dan kan dit leiden tot een onoverzichtelijk geheel. Gelukkig heb je hier dan wel een IT-afdeling voor die deze taak op zich heeft genomen, maar hoe kan dit gemakkelijker, overzichtelijker en sneller? Misschien wel met TimeXtender aangeboden door Provelu! Ikzelf heb gekozen voor TimeXtender en al snel kwam ik er achter dat dit dé oplossing was voor het hiervoor beschreven probleem. Mijn IT-afdeling liep namelijk al een tijdje tegen een behoorlijke overvloed aan data aan die zij steeds moeilijker allemaal verwerkt kregen binnen de vereiste tijd. Dit leidde tot ontevreden werknemers, meer fouten die grote gevolgen konden hebben en meer en meer overwerk waar eigenlijk geen tijd en geen geld voor was. TimeXtender is voor mijn bedrijf toen de uitkomst geweest!

Wat is TimeXtender?

TimeXtender is de oplossing voor wanneer jij tegen problemen aanloopt bij het opzetten van een data warehouse voor jouw bedrijf of wanneer je binnen je bedrijf gebruik maakt van veel verschillende bronnen en systemen wat leidt tot onoverzichtelijke dataverwerking en een verhoogde kans op fouten. Met TimeXtender wordt er een platform gecreëerd waardoor iedereen binnen het bedrijf altijd toegang heeft tot de bedrijfsinformatie die zij nodig hebben. Dit platform is geheel veilig en AVG-proof! Er wordt niet meer data verwerkt en bewaard dan nodig en wanneer het niet meer is toegestaan om bepaalde data langer te bewaren, verwijderd het systeem deze data automatisch zodat je nooit in de problemen hoeft te komen. 

De voordelen van TimeXtender:

  • Sneller ontwikkelen
  • Besparen op het beheer van je data warehouse
  • Volledige toegang tot alle bedrijfsdata
  • Gemakkelijk bronnen toevoegen en verwijderen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor duurzaam gebruik

Door TimeXtender wordt dataverwerking dus een stuk gemakkelijker! Wat normaal gesproken door de IT-afdeling gebeurt en wordt gezien als een zware en repetitieve taak waar gemakkelijk fouten in worden gemaakt doordat het ook nog eens zo precies mogelijk moet gebeuren, is nu gemakkelijk en snel gedaan. Het systeem is volledig geautomatiseerd en zo wordt een hoop mensen een hoop werk bespaard. 

Mijn ervaring

Toen ik begon met TimeXtender merkte ik direct een groot verschil, zowel qua prestaties als qua sfeer binnen mijn bedrijf. Ik heb het idee dat mijn bedrijf nu meer geoptimaliseerd is. Data wordt door het systeem op de juiste wijze geïnterpreteerd en geanalyseerd. Niet alleen data wordt op de juiste manier gewerkt, alle handelingen en prestaties van mijn bedrijf worden op een overzichtelijke manier in verschillende rapportages weergegeven waardoor ik een beter inzicht krijg in de werkzaamheden. Zo kan ik betere keuzes maken voor mijn bedrijf en daarmee de prestaties nog meer verbeteren. Ik kan precies zien waar het mis gaat en wat ik daaraan kan doen. De bedrijfsresultaten zijn sinds het gebruik van TimeXtender een stuk verbeterd en dit zal alleen nog maar beter worden.

Dataverwerking is enorm van belang voor ieder bedrijf en is op deze manier nog nooit zo makkelijk geweest!