Waar kan ik een airhockey tafel kopen? 


De laatste tijd is een recreatieruimte steeds meer een trend op kantoren aan het worden. In de pauzes willen medewerkers graag even ontspannen. Sommigen gaan wat eten in de kantine, waar anderen buiten een luchtje gaan scheppen of een sigaretje opsteken. Steeds vaker kiezen ondernemers er echter voor om een recreatieruimte in het kantoorgebouw te plaatsen. Hier kunnen bijvoorbeeld voetbaltafels staan, maar ook gameconsoles. Sommige bedrijven willen zelfs voor hun recreatieruimte een airhockey tafel kopen. Airhockey is een populaire vorm van vermaak. Een airhockey tafel vind je meestal in speelhallen, maar ook op kantoor worden ze nu steeds vaker gezien. Wil jij ook een airhockey tafel kopen voor op kantoor, kijk dan eens op airhockeytafel.nl. 

Een airhockey tafel kopen bij airhockeytafel.nl 

Airhockey is leuk voor jong en oud. Je kunt het samen met een vriend spelen, het is competitief en het is vrij gemakkelijk te leren. Een airhockey tafel is een speciale tafel waar je airhockey op kunt spelen. De tafel heeft kleine gaatjes in het speelveld zitten. Door deze gaatjes wordt lucht geperst, waardoor de plastic puck over het speelveld glijdt. Twee spelers, die zich elk aan beide kanten van de tafel bevinden, moeten middels nylon handgrepen de puck in de goal van de andere speler proberen te slaan. Je scoort een punt wanneer de puck in de opening van de tafel aan de kant van je tegenspeler belandt. Een potje airhockey is dus een prima manier om je in de pauzes op het werk te vermaken. Als je medewerkers niet echt van het tafelvoetbal of van het tafeltennis zijn, dan kun je dus gewoon een airhockey tafel kopen voor op kantoor. Een airhockey tafel kopen doe je uiteraard bij airhockeytafel.nl. Airhockeytafel.nl is de specialist op het gebied van airhockeytafels. Ze hebben een ruim assortiment met verschillende tafels in verschillende prijsklassen beschikbaar. Zo kun je er kiezen uit: 

  • Recreatieve airhockey tafels 
  • Professionele airhockey tafels 
  • Mini airhockey tafels 
  • Accessoires 

Recreatieve airhockey tafels worden, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk recreatief of hobbymatig gebruikt. Deze tafels zijn ook wat lager in prijs dan bijvoorbeeld de professionele airhockey tafels. In deze categorie zijn er ook flink wat verschillen tussen de modellen. Heb je niet zoveel ruimte op kantoor, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een inklapbare airhockey tafel. Deze kun je, wanneer er niet gespeeld wordt, gewoon inklappen en gemakkelijk weer opbergen. Ook zit er een verschil tussen de goedkopere modellen en de modellen die wat prijziger zijn. De prijzigere modellen zijn vaak wat robuuster gebouwd en van degelijker materiaal gemaakt. Wanneer de airhockey tafel echter zeer intensief gebruikt gaat worden, kun je wellicht beter een professionele airhockey tafel kopen. Deze airhockey tafels zijn uiteraard een stuk prijziger dan de recreatieve modellen, maar zijn speciaal gebouwd voor intensief en langdurig gebruik. Deze tafels kunnen tegen een stootje en de materialen slijten minder snel. Deze tafels zijn dan ook zeer geschikt voor speelhallen, maar dus ook op kantoor. Wanneer je wel voor op kantoor een airhockey tafel kopen wilt, maar je echt geen ruimte hebt om te spelen, dan kun je ook kiezen voor een mini airhockey tafel. Dit is een klein tafelmodel dat je gewoon neer kunt zetten op je bureau.  

Bestel nu online je airhockey tafel 

Wil jij ook zo’n toffe recreatieruimte inrichten op kantoor, dan kun je een airhockey tafel kopen. Airhockey is gemakkelijk te leren en is een prima vorm van vermaak en ontspanning voor je medewerkers. Kijk op https://www.airhockeytafel.nl/ voor het volledige assortiment airhockey tafels en bestel vandaag nog online je airhockey tafel bij airhockeytafel.nl.