Misschien een horloge van Glycine?


Ik was laatst op zoek naar een mooi cadeautje voor mijn man en het is bijna algemeen bekend dat leuke en originele cadeautjes voor mannen over het algemeen erg lastig te bedenken en te vinden zijn. Mannen houden van klussen en gadgets en in tegenstelling tot vrouwen maak je ze vaak niet zo heel blij met een gift card van een kledingwinkel of parfumerie, omdat ze vaak ook niet zo van winkelen houden. Een lekkere parfum was geen optie, want daarvan heeft hij er al meer dan genoeg. Een cadeaupakket van Rituals is altijd goed, maar dat vond ik te standaard, meer zoiets dat je geeft aan een vage kennis die je uitnodigt voor zijn verjaardag. Coole gadgets kan hij beter zelf uitzoeken, maar ik wilde niet gewoon een bon geven van de Mediamarkt, want dat is ook niet echt een leuke verrassing. Toen bedacht ik me dat hij wel een nieuw horloge kon gebruiken. Hij draagt al zo lang dezelfde. Maar wat voor soort horloge? Bij BensonTrade.nl kwam ik het merk Glycine tegen en dit vond ik echt iets voor mijn man! Een stoer, tijdloos en kwalitatief goed horloge. Glycine horloges zijn wel wat aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat. 

Glycine horloges

Glycine horloges bestaan al enige tijd, namelijk al sinds 1914, en Glycine staat inmiddels bekend als een zeer goed merk. Al sinds de oprichting worden de horloges in Zwitserland geproduceerd en producten geproduceerd in Zwitserland staan vaak voor een goede kwaliteit. Het merk is opgericht door Eugene Meylan die op zoek was naar iets anders. Zijn streven was dat naar absolute perfectie in de vorm van design en techniek. De horloges van Glycine voldoen vandaag de dag nog steeds aan deze belangrijke voorwaarden van de oprichter. Na de Tweede Wereldoorlog bracht het merk haar eerste automatische uurwerken en chronometers op de markt en al snel volgde het meest bekende model van Glycine: de “Airman”. Omdat Glycine gericht is op het in stand houden van tradities, maar tegelijkertijd op het streven naar de best mogelijke technieken zijn de horloges van dit merk naast een lust voor het oog ook erg duurzaam. Door de uitstekende kwaliteit gaan de horloges ontzettend lang mee en zijn ze bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Ze kunnen goed tegen een stootje en door het tijdloze design kun je ze blijven dragen ondanks de veranderende trends. Je zult dergelijke horloges niet snel zat raken, omdat ze geschikt zijn voor iedere gelegenheid en er zowel stoer als formeel uitzien. 

Het perfecte cadeau

Een Glycine horloge is het perfecte cadeau voor speciale gelegenheden of voor wanneer je wat meer te besteden hebt! Het is een tijdloos cadeau waarmee je iemand zeker kunt verblijden. Omdat Glycine onderhand veel verschillende soorten series heeft uitgebracht waar je een horloge uit kunt kiezen, zul je altijd het perfecte horloge vinden. Kies onder andere uit de volgende series:

  • Airman 42
  • Airman 44
  • Airman Airfighter
  • Airman DC 4 Vintage
  • Combat Classic
  • Combat Classic Moon
  • Combat Sub Aquarius
  • KMU 48
  • Similstones

Omdat je uit zoveel verschillende soorten modellen en materialen kunt kiezen en daarbij ook nog eens zelf de kleur van de wijzerplaat en de band kunt uitkiezen, is dit horloge voor elke man een leuk cadeau. Met een horloge van Glycine zit je altijd goed!