Waar koop je online een kinderkruiwagen?


Wat is er nou leuker dan samen met je kind in de tuin werken? Als je zelf van tuinieren houdt is het super leuk om samen met je zoon of dochter aan de slag te gaan en hen te leren hoe je dat precies doet. Bovendien vinden kinderen het super leuk om hun vader of moeder na te doen, dus als je zelf vaak met een kruiwagen in de weer bent zou je kunnen overwegen een kinderkruiwagen te kopen voor je zoon of dochter, bijvoorbeeld via tuinartikelen.nu. Deze kunnen ze dan gebruiken om zand in te scheppen en te vervoeren naar een andere plek. Ook als je zelf niet in de tuin werkt kunnen ze de kinderkruiwagen gebruiken, bijvoorbeeld in de zandbak of op een andere plek waar ze geen schade aan kunnen richten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zomaar wat gaan scheppen in je bloemperkjes, dus ik zou ze wel even goed instrueren, maar als ze weten waar ze wel en niet mogen spelen en ‘in de tuin werken’, gaat het meestal wel goed. Op de website van tuinartikelen.nu vindt je leuk kinderspeelgoed voor in de tuin, voor kids die er net zo van houden om buiten te zijn als jij. Dat is nog eens wat anders dan binnen spelen met hun gameboy of voor de tv hangen. 

Kinderkruiwagen met groene bak

Bij tuinartikelen.nl kun je zo’n leuke, kunststof kinderkruiwagen bestellen in allerlei verschillende, hippe kleuren, bijvoorbeeld:

  • Echte meisjeskleuren zoals licht- en felroze
  • Stoere jongenstinten zoals donkerblauw en rood
  • Zachte, maar stijlvolle kleuren zoals antraciet en mintgroen

De antracietkleurige kinderkruiwagen oogt super design-achtig en is dus geschikt voor mensen die een hele hippe tuin hebben. Kinderspeelgoed hoeft nu eenmaal niet altijd felle kleuren te hebben, vind je niet? Ook met een antractietkleurige kruiwagen maak je de meeste kinderen blij, zolang je er maar niet bijzegt dat hij er ook in het blauw of roze was! En als je echt samen met je kind in de tuin aan de slag wilt kun je bij tuinartikelen ook een heus kinder-tuinpakket bestellen. Hierin zit een speciale kinderkruiwagen in een kleur naar keuze, plus een setje met een mini schepje, harkje en ander tuingereedschap. Alles is van plastic dus je kind kan zich er niet aan bezeren, maar het is wel stevig genoeg om mee te kunnen werken. Je kunt zal zich echt nuttig voelen als het samen met jou in de tuin aan de slag is!

Binnen spelen versus buiten spelen

Er verschijnen steeds meer publicaties en onderzoeken over de effecten van televisie en andere digitale middelen op kinderen. We kunnen het er met zijn allen we onderhand over eens zijn dat buiten spelen beter voor kinderen is dan binnen spelen. Lekker wroeten in de aarde, daar wordt een kind pas blij van! Bovendien zijn ze buiten veel sneller in beweging. Moedig het buitenspelen bij je kinderen aan door ze te voorzien van de juiste middelen en buitenspeelgoed, zoals een schommel of zandbak, natuurlijk samen met zo’n coole kinderkruiwagen, dan heeft jouw kind er met lekker weer helemaal geen moeite mee om buiten te spelen in plaats van binnen!