Onze bandenstelling is geschikt voor ieder type band


Voor garages is het verstandig om alle soorten banden goed neer te leggen, zodat ze snel gepakt kunnen worden in het geval dat het nodig is. Daarbij is een bandenstelling wellicht een handige uitkomst. Met een bandenstelling liggen de banden in de juiste positie en hebben ze de minste kans op vormverandering. Daarbij is de bandenstelling ook geschikt voor zomer- en winterbanden. Afhankelijk van de grootte van uw garage of opslag, kunt u altijd een geschikt formaat vinden. L.P. Petersen heeft ieder formaat bandenstelling op voorraad, zodat u nooit zonder komt te zitten. Wij vertellen u graag meer over onze bandenstelling, zodat u een goede keus kunt maken en een frisse start kunt maken met de opslag van uw banden.

Voorkom slijtage met een bandenstelling in uw magazijn

Een bandenstelling kan een goede uitkomst bieden als u veel verschillende banden op moet slaan. Bij een bandenstelling kunt u de banden in de goede positie leggen, namelijk verticaal en stevig. Zo zijn ze makkelijker te pakken als ze nodig zijn. Daarnaast is er ook weinig kans op vormverandering, zodat uw banden altijd van goede kwaliteit zijn. Onze stellingen zijn in verschillende formaten beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw opslag. Daarnaast is het ook afhankelijk van de grootte van de banden. Echter is onze bandenstelling ook in hoogte en breedte verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor elke vorm van bandenopslag. De bandenstelling voorkomt ongewenste scenario’s, zoals:

  • Slijtage
  • Vormverandering
  • Schade aan de banden

Daarnaast gaan handelingen in het magazijn sneller en eenvoudiger, waardoor de efficiëntie aanzienlijk toeneemt. De arbeidsproductiviteit op de vloer wordt dus vergroot. Een ander bijkomend voordeel is dat u de bandenstelling in showrooms kunt plaatsen of mee kunt nemen naar beurzen. Zo kunnen toekomstige klanten direct zien welke banden u verkoopt. Al onze stellingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij kunnen ze tevens bij u bezorgen of u haalt ze op in onze winkel. U hoeft natuurlijk geen professional te zijn om de stellingen te monteren. Wij leveren namelijk een montagehandleiding mee, waarin alles duidelijk weergegeven staat. Zo staan de snellingen snel in uw garage, showroom of naast u op beurzen en kunt u uw grote verscheidenheid aan banden vol trots aan toekomstige klanten tonen. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan en geniet van onze concurrerende prijzen.

Onze ervaring helpt u aan een efficiënte verkoop van banden

L.P. Petersen is uw specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte magazijnstellingen. Deze leveren wij alleen van bekende merken, die tegen concurrerende prijzen worden aangeboden. Wij geven u hier altijd persoonlijk en onafhankelijk advies over, zodat u ervan verzekerd bent dat u de juiste aankoop doet. Onze vooruitstrevendheid, ervaring en deskundigheid garanderen u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Daar ligt onze kracht. Naast nieuwe en tweedehands stellingen kunt u bij ons ook terecht voor verhuur en inruil van stellingkasten. Dit is een ideale uitkomst voor mensen die een tijdelijke opslag hebben. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan snel contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.lppetersen.nl/. U kunt ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u al overtuigd bent van de kwaliteit van onze producten, kunt u ook met een druk op de knop via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. U weet dan precies wat u kwijt bent aan de stellingkasten en kunt beginnen met het verhogen van uw productiviteit.