Onze kunststof kisten zijn oersterk


Vrijwel elk bedrijf heeft kunststof kisten nodig in zijn magazijn. Voor het vervoer van voedingsmiddelen, het opstapelen van vers vlees en verse groente en fruit in uw magazijn of in de winkel en ook voor het bouwen van displays komen kunststof kisten ongetwijfeld als geroepen. Wij van Boxpall zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van diverse kunststof kisten. Zo is er voor iedere industrie wel iets te vinden. Van handige inklapkratten tot aan aardappelkratten waar u tot wel 50 zakken aardappels van 5 kilo mee kunt vervoeren. Daarnaast vindt u diverse accessoires die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld de kunststof kisten mee te sluiten. Gebruikt u deze kratten als opslag van aardappels, groente en fruit? Dan is het verstandig om ze op een verhoging te zetten in plaats van op de grond. U kunt het dan eenvoudiger vervoeren en het staat niet op de koude ondergrond. Bijkomend voordeel is dat ongedierte niet zo eenvoudig meer tussen uw verse groente en fruit kan kruipen. Onze euronormbakken voldoen, zoals de naam al zegt, aan de normen die zijn opgesteld door de EU. Dat heeft als voordeel dat ze voor import en export te gebruiken zijn. Wij hebben recycling immers hoog in het vaandel staan naast gebruiksgemak. U kunt ze snel en eenvoudig inklappen en opstapelen. Maak uw keuze tussen de kunststof kisten en selecteer eerst op:

  • Euronormkratten 600 x 400,
  • Euronormkratten 400 x 300,
  • Nestbare of stapelkratten,
  • Klapkratten,
  • Of unista. Dat zijn niet in te klappen geheel gesloten kunststof kisten van grijs materiaal. Oersterk en hoog op te stapelen, maar minder geschikt voor een kringloop.

We leveren kunststof kisten voor allerlei werkzaamheden

Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u al deze producten toevoegen aan de zogenaamde digitale offertemand. Bent u tevreden over de producten in dit mandje? Vul dan uw bedrijfsgegevens in en geef tevens aan hoeveel kunststof kisten u in totaal wilt ontvangen. Vervolgens krijgt u in no time een vrijblijvende offerte van ons in uw inbox. Gaat u daar akkoord mee? Dan leveren we binnen enkele werkdagen en geven we betaalinstructies. Naast een brede selectie aan kunststof kisten verkopen we tevens pallets, palletboxen en hygiëneboxen, allen van stevig kunststof die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Hebt u trouwens ook al tussen de vele accessoires gekeken? Daar kunt u deksels kopen als er bijvoorbeeld voedingsmiddelen in komen die u moet beschermen tegen invloeden van buitenaf. Maar ook handige dolleys om de kratten mee te vervoeren. Denk aan uw rug en investeer daarom ook in dergelijke dolleys en rolleys. Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen door de site te bookmarken. Daar posten we tevens regelmatig nieuws over de nieuwste producten. Onlangs hebben we de lichtblauwe buggy in ons assortiment opgenomen. Een handige kar op wieltjes die zeer geschikt is voor de levensmiddelenindustrie. Een stevige buggy van maar liefst 22 kilo met een inhoud van 200 liter!

Voor eenmalig maar voornamelijk meermalig gebruik

Ook via Twitter en Facebook kunt u ons volgen. Ook daar vindt u informatie over onze nieuwe producten en interessante kortingen. Voor verdere vragen kunt u gebruik maken van het online formulier en u kunt ons tijdens kantooruren even opbellen. Overigens staat niet het gehele assortiment op de website weergegeven. Informeer eens naar de andere producten zoals de pallets van kunststof met afwijkende afmetingen. U wilt waarschijnlijk kunststof kisten bestellen die u kunt terugsturen naar de leverancier zodat er een kringloop tot stand komt. Maar voor producten die enkel binnen uw bedrijf blijven staan zou u kunnen informeren naar speciale maten zodat ze precies passen in uw magazijn. Bekijk snel onze website http://www.boxpall.nl/.