Ladeblokken zijn onmisbaar op ieder kantoor


Wilt u uw kantoor voorzien van gebruikte of van geheel nieuwe meubelen? Of wat te denken van een combinatie? Investeer eens in gebruikte ladeblokken zodat u geld overhoudt voor nieuwe ergonomische en dus uiterst comfortabele bureaustoelen. Er is daardoor binnen ieders budget wel een meubelstuk te vinden dat aan uw wensen tegemoet komt. Waar u moet zijn voor een brede selectie aan ladeblokken? Bij albeka.nl natuurlijk! Duurzaam gebruik van meubilair hebben we hoog in het vaandel staan. Zodoende vindt u er een zeer breed assortiment aan ladeblokken met een gebruikte status. Alle gebruikte producten die wij trouwens binnenkrijgen worden aan een strenge inspectie onderworpen en zo nodig gerepareerd zodat ze er weer als nieuw uitzien. En als u liever uw kantoor wilt voorzien van gloednieuwe meubelen dan zal het u tevens bij ons aan niets ontbreken. Waarom zijn ladeblokken nu zo handig? Het zijn een soort archiefkast waar u twee of meerder lades uit kunt trekken. U kunt er archieven in hangen of leggen, afhankelijk van uw doel. In ieder geval zorg het er niet alleen voor dat u alle paperassen overzichtelijk kunt opbergen maar ook dat u ze er vlug bij kunt pakken. Doorgaans is er een slot in de ladeblokken aanwezig waarmee u bijvoorbeeld het bovenste laadje of het gehele blok mee op slot kunt doen. Weliswaar beschermt het niet zo goed als een kluis, toch kunt u er heel wat pottenkijkers mee weren. Die afschrikmethode kan op zich al overtuigend genoeg zijn om onvriendelijke collega’s en vooral concurrenten buiten de deur te houden.

Bestel hier de ladeblokken in uw eigen stijl

U kunt uw ladeblokken via onze website snel komen uitzoeken. Maar daar blijft het niet bij want we hebben ook drie showrooms in Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuwegein en in Zoetermeer waar u van harte welkom bent om onze aanbiedingen te bekijken. In principe leveren we aan zakelijke klanten, dat zult u wel begrijpen. U krijgt daarbij wel erg veel advies, bijvoorbeeld over het interieur. Want als u een kantoor zo modern mogelijk wilt inrichten en tegelijkertijd een sfeervolle omgeving wilt creëren dan kunt u de hulp van onze designers waarschijnlijk goed gebruiken.

  • Kies voor een mix van oude en nieuwe producten,
  • Kies er tevens voor om ergonomische producten te kopen want daarmee houdt u de werknemers fit en gezond. Dat resulteert in een laag ziekteverzuim,
  • Investeer bijvoorbeeld naast de handige ladeblokken en archiefkasten ook in zit sta meubelen zodat uw werknemers niet de gehele dag zittend hoeven te werken. Staand werken zorgt voor een betere doorbloeding en houdt het lichaam en de geest scherp.

Hebt u de ladeblokken en misschien ook wel de andere producten gevonden die u graag wilt hebben? Maak dan een account aan of log in en betaal ook direct. Is het aankoopbedrag hoger dan 150 euro? Dan brengen we geen verdere onkosten zoals verzendkosten in rekening. Daarnaast krijgt u op alle ladeblokken maar liefst 24 maanden garantie.

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit gebruikte producten

Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben over het inrichten van een kantoorruimte dan kunt u onze klantenservice natuurlijk mailen en bellen. Ook kunt u met hen via de website chatten, ze staan op werkdagen en dus op kantooruren voor u klaar. Overweeg om tweedehandse ladeblokken te kopen. Niet alleen omdat u dan minder geld hoeft uit te geven maar ook omdat een retromeubel misschien goed bij de uitstraling van uw onderneming past. En natuurlijk omdat dit pas echt duurzaam ondernemen is. Vergeet ten slotte niet om ons te volgen via de sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube.