Hanteert de school van uw kind geen continurooster?


Wanneer uw kind naar een school gaat waar geen continurooster wordt gehanteerd, dan krijgt u dus te maken met middagpauzes. Voor veel ouders kan dit problemen opleveren, omdat zij niet in de gelegenheid zijn om hun kind tussen de middag op te vangen. Wij willen u daarom graag op de hoogte brengen van het feit dat wanneer de school van uw kind of kinderen geen continurooster hanteert, maar uw school wel de overblijf met Kinderstralen regelt, uw kind de opvang kan krijgen die het nodig heeft. Wij zijn namelijk de specialist in tussenschoolse opvang die iedere schooldag maar liefst 15.000 kinderen opvangt op basisscholen in acht verschillende provincies in Nederland. Wij zijn een van de grootste organisaties die u kunt inschakelen voor de opvang van uw kind. Wij zorgen graag voor een gezellige, veilige en verantwoorde opvang tussen de middag waarbij uw kind kan eten, drinken en ontspannen. Wij bieden, zoals wij dat graag zeggen, ‘gewoon een warm nest’. Wij zorgen er graag voor dat uw kind weer met voldoende energie aan de tweede helft van de dag kan beginnen. Mocht uw school dus geen continurooster hanteren, dan kunt u kijken of uw school bereid is om een contract met ons af te sluiten zodat wij de kinderen tussen de middag kunnen opvangen. Wij zullen er dan voor zorgen dat gemotiveerde vrijwilligers uw kind een veilige omgeving aanbieden waarin zij hun lunch kunnen nuttigen. Wij van Kinderstralen verzorgen zelf geen lunches voor de kinderen, deze moeten worden verzorgd door de ouders. Uiteraard kunt u bij ons wel altijd aangeven of uw kind bepaalde diëten heeft of bijvoorbeeld medicatie moet slikken zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Wij werken zowel op scholen met een continurooster als op scholen die geen continurooster hanteren. Kijk gerust eens op op onze site Lunchenopschool.nl. Wij willen u van harte uitnodigen om deze site een keer te bezoeken, zodat u leest wat u van ons zou mogen verwachten. Ook kunt u op onze site meer over onze visie lezen.

Wij zorgen dat uw kind wordt opgevangen wanneer er geen continurooster is

Wanneer u er graag zeker van wilt zijn en dat hij of zij de aandacht krijgt die het nodig heeft. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kind vol energie kan beginnen aan de tweede helft van de dag. Wij zorgen er graag voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw kind en dat het kind zich optimaal goed zal voelen in onze opvang voor scholen zonder continurooster. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen vertellen wat wij u allemaal kunnen bieden. Ook wanneer u merkt dat uw kind het allemaal heel spannend vindt om naar onze opvang te gaan, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan regelen dat uw kind eerst een keer kan komen kijken. Het kan dan een beetje van de sfeer proeven en wij zullen er alles aan doen om het kind te laten zien dat het leuk is om naar onze overblijf te gaan.

Vul het contactformulier op onze site in

Wanneer uw school geen continurooster hanteert, maar wel samenwerkt met Kinderstralen voor de tussenschoolse opvang, kunt u altijd gebruik maken van onze diensten. Wij garanderen u dat:

  • wij uw kind goed zullen opvangen
  • dat wij uw kind begeleiden bij het eten van de meegebrachte goede lunch
  • uw kind vol energie aan de tweede helft van de dag kan beginnen

Kijk vandaag nog even op Lunchenopschool.nl om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.