Energiekosten vergelijken voor ons huis


De laatste maanden zijn mijn vrouw en ik aan het kijken hoe en waar we geld kunnen besparen voor ons gezin. We zagen dat we het afgelopen jaar veel geld hadden uitgeven en we wisten vaak niet eens waar ons geld naartoe ging. We hadden op een gegeven moment door dat we zeer weinig overhielden elke maand, dit terwijl we allebei een goede baan hebben. We werken allebei op een kantoor en verdienen meer dan modaal. We waren veel geld aan het uitgeven zonder er bij na te denken. We kochten veel dingen die we niet nodig hadden met een debit-, of creditcard en hielden niet bij hoeveel geld we uitgaven. Toen we eenmaal onze uitgaven goed bestudeerden, zagen we dat veel geld opging aan dingen die we niet nodig hadden. We hadden diverse abonnementen op tijdschriften, muziekdiensten en online diensten, terwijl we dit nauwelijks gebruikten. We maakten daarna een overzicht van al onze uitgaven en inkomsten en zette die naast elkaar. Van alle uitgaven maakten wij groepen, zodat we goed zagen hoeveel geld we aan welke gedeelte uitgaven. Het was voor ons al snel duidelijk dat we veel geld konden besparen door slimmer op te letten. Het leek ons ook een goed idee om onze energiekosten te vergelijken. We hadden dit al jaren niet meer gedaan en wisten niet of wij veel , of weinig geld uitgaven. Door onze energiekosten te vergelijken wilden wij ook zien of het misschien beter was om naar een andere leverancier over te stappen. We hadden op televisie gezien dat je energiekosten vergelijken de moeite waar kan zijn. Het leek mij altijd al verstandig om dit een keer te doen, maar het kwam er nooit van.

Energiekosten vergelijken met Slim met energie

Online zochten mijn vrouw en ik naar websites waar we de energiekosten vergelijken konden. We vonden gelukkig al snel een aantal websites die dit mogelijk maakten. We vonden echter niet alle websites even gemakkelijk om te gebruiken. Bij een aantal websites konden we allen leveranciers vergelijken met een gemiddelde verbruik. Wij wilden graag onze energiekosten vergelijken om een nauwkeurige manier, daarom wilden wij onze eigen verbruik kunnen invullen. We hadden de papieren met het verbruik van het afgelopen jaar en wilden deze data gebruiken. We vonden een website waar we dit wel konden doen, dat was de website https://slimmetenergie.com/ van Slim met energie. Op deze website kan je gemakkelijk leveranciers vergelijken voor stroom, gas en gecombineerd. Je kan kiezen voor hoelang je een contract wil afsluiten en of je speciale wensen hebt, zoals alleen groene stroom.We konden onze gegevens gemakkelijk invullen en met een klik de energiekosten vergelijken. We zagen direct dat wij erg veel geld konden besparen door over te stappen, onze leverancier was veel duurder dan de goedkoopste. Via de website konden we daarna overstappen naar de andere leverancier. We hoefden enkel onze gegevens achter te laten en de rest werd geregeld door de nieuwe leverancier.

Verstandig om over te stappen

Het was erg verstandig om onze energiekosten te vergelijken en over te stappen. We konden in 20 minuten veel geld besparen. Dit was de gemakkelijkste manier om veel meer geld over te houden en we waren snel klaar. We hebben nu onze kosten veel beter onder controle en energiekosten vergelijken heeft hier veel bij geholpen. Om snel geld te besparen is het verstandig om te kijken op de website van Slim met energie.

  • Kan je eigen gegevens invullen
  • Voor gas, stroom en een combinatie
  • Veel opties te selecteren
  • Je bent snel klaar
  • Wij bespaarden veel geld