Een luchtbed kopen voor je volgende vakantie


Weet je nog je eerste kampeervakantie? Superspannend was het om voor de eerste keer zonder je ouders op vakantie te gaan. Met een hele groep moest je dan ook je hele uitrusting bij elkaar gaan verzamelen om te kamperen. Een tent, zeil en een luchtbed kopen waren dan wel belangrijke taken. Ik vind het nog steeds super leuk om te kamperen en mijn eerste vakantie was dan ook een groot succes. Het kamperen was niet voor alle vrienden een even goede ervaring. Met een wc rol over de camping lopen was voor sommige vrienden toch geen groot succes. Maar het was een hele gezellig en leuke tijd die we voor altijd met elkaar koesteren. Toevallig gaan we nog steeds met dezelfde vriendengroep om als waarmee we toen op vakantie gingen.  En vaak halen we nog herinneringen op aan deze eerste vakantie.

Een luchtbed kopen om lekker te slapen

Als je met een leuke groep vrienden op vakantie bent doe je genoeg leuke dingen. Uitrusten is ook enorm belangrijk als je een beetje gezellig wilt blijven. Ik heb bijvoorbeeld echt mijn nachtrust nodig anders ben ik niet te genieten. Als je gaat kamperen met je eigen tent moet je echt een goed luchtbed kopen. Hierdoor zal je veel beter slapen. En vergeet ook niet om een zeiltje mee te nemen die je onder je luchtbed kan plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het niet heel koud is als je gaat slapen. Het maakt de ondergrond een stuk warmer wat veel lekkerder is als je dan in je slaapzak kruipt. Alleen een luchtbed kopen om te slapen is dus niet voldoende. Een goede warme slaapzak is ook nodig als je het niet koud wilt hebben in de nacht. Zonder dekens slapen in de buitenlucht is nu eenmaal een stuk kouder. En buiten wordt het natuurlijk ook een stukken frisser dan in huis. Als je dan voldoende warmte hebt in je bedje dan slaap je echt heerlijk. Het is heel bijzonder om in de buitenlucht te slapen en deze ervaring gun ik dan ook iedereen.

Een luchtbed voor in je tent

Om te kunnen kamperen heb je natuurlijk een hele uitrusting nodig. Het begint met een goede tent, maar dan heb je natuurlijk ook nog zeil nodig, een slaapzak een goed luchtbed. Een luchtbed kopen is wel belangrijk omdat je luchtbed ervoor zorgt dat je wel of niet slaapt. Een lek luchtbed verstoort je nachtrust en dus je hele vakantie en een luchtbed wat te dun is zorgt ervoor dat je rugpijn krijgt. Een luchtbed kopen is dus een belangrijke taak. Neem hier dan ook echt de tijd voor.  Waarom je een luchtbed wilt kopen bij kifra:  

  • Dit is de specialist in kampeer artikelen waardoor er vast een geweldig luchtbed voor je tussenzin.
  • Er zijn verschillende formaten luchtbedden, van één persoons luchtbedden tot twee persoons.
  • Comfortabele luchtbedden waardoor je lekker lang kan slapen.
  • Duurzame luchtbedden.
  • Het is makkelijk om met de grote vulopening  met dubbel ventiel het luchtbed te vullen.
  • Het is ook weer heel gemakkelijk om het luchtbed te laten leeglopen.
  • Super luxe luchtbedden van meerdere lagen, deze kan je aansluiten op de elektriciteit. 

Als je op zoek bent naar een goed luchtbed voor je volgende vakantie neem dan eens een kijkje op de website van kifra. Een luchtbed kopen is nodig als je lekker wilt slapen in je tent. Met een uitgebreid assortiment zit er vast wel wat voor je bij. Wil je meer weten neem dan een kijkje op kifra.nl.