Wij lieten een wireless site survey uitvoeren


Wij zijn onlangs verhuisd met ons bedrijf. Wij hebben namelijk de afgelopen jaren goede zaken kunnen doen en dat zorgde ervoor dat wij nu geld konden steken in een nieuwe werkruimte. Toen wij na lang zoeken eindelijk een goed pand gevonden hadden, hebben wij alles op alles gezet om de verhuizing zo snel mogelijk te kunnen realiseren. Wij hebben daarom een bedrijf ingehuurd om alles te regelen en zo kwam het dat wij er zelf weinig omkijken naar hadden. Wij meenden dan ook meteen aan de slag te kunnen gaan in ons nieuwe pand, maar dat bleek niet het geval te zijn. Het bleek namelijk dat ons internet heel slecht werkte in ons pand. Wij hadden geen idee hoe dit kon omdat wij een gloednieuw systeem hadden aangeschaft en dat zou er voor moeten zorgen dat wij overal goed ontvangst hadden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit konden oplossen en toen hebben wij besloten om een wireless site survey te laten uitvoeren. Wij kregen deze tip omtrent een wireless site survey van een collega die dit ook had laten doen en die vertelde ons dat hem dit heel veel had opgeleverd. Tijdens een wireless site survey wordt namelijk gekeken of de dekking van de je wifi bijvoorbeeld goed is of dat er misschien apparatuur in de weg staat waardoor het signaal niet goed verspreid wordt. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom gekeken wie voor ons een wireless site survey kon uitvoeren. Wij kregen al snel te horen dat wij een keer naar de site van metawifi.nl moesten gaan omdat het schijnt dat dit bedrijf een expert is op het gebied van de uitvoering van een wireless site survey. Wij hebben daarom gekeken wat dit bedrijf allemaal voor ons kon doen en wij hebben toen al snel ontdekt dat dit een schot in de roos was. Deze mensen doen er namelijk alles aan om je zo goed mogelijk voor te lichten en bovendien staan ze altijd voor je klaar om voor je een wireless site survey uit te voeren. 

Deze wireless site survey was zeer nuttig

Toen wij de mensen van metawifi hadden uitgenodigd om bij ons een wireless site survey te komen doen, konden zij dit al binnen een paar dagen voor ons uitvoeren. Dat was heel prettig want hoe sneller wij goed internet hadden, hoe beter het voor ons was. De wireless site survey werd heel nauwkeurig uitgevoerd en wij waren zeer tevreden over het resultaat. Mocht u dit bedrijf ook in de arm willen nemen, dan kunnen wij dat alleen maar aanraden. 

Ons internet werkt nu weer optimaal

Wij hebben inmiddels de resultaten van de wireless site survey binnen en wij weten nu wat het probleem was: er stond een zender bij ons in het kantoor die de signalen ruw verstoorde. Sinds wij deze hebben weggenomen, hebben wij perfect internet. Kortom:

  • Wij zijn heel snel door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • Ons internet werkt nu uitstekend 

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op metawifi.nl.