Deze tekstschrijver voor de gemeente is een aanrader!


Deze tekstschrijver voor de gemeente is een aanrader!Bij onze gemeente hebben wij altijd een groot probleem met mensen die teksten moeten schrijven. Wij hebben namelijk heel veel afdelingen en deze hebben allemaal hun eigen manier van werken. Dat zorgt ervoor dat wij de mensen die teksten produceren, dit allemaal op hun eigen manier doen. Dat leidt er weer toe dat de burgers soms teksten ontvangen die over hetzelfde onderwerp gaan, maar zo verschillend zijn geschreven dat ze niet meer snappen wat wij hen nou eigenlijk wilden vertellen. Vandaar dat wij een tijd geleden besloten hebben om een tekstschrijver voor de gemeente in de arm te nemen. Deze persoon moest ons als tekstschrijver voor de gemeente op weg helpen om de communicatie met de burger, beter te laten verlopen. Wij wilden daarom graag in zee gaan met een tekstschrijver voor de gemeente die veel ervaring had met het schrijven van heldere teksten. Veel mensen die zeggen dat ze tekstschrijver voor de gemeente zijn, denken dit namelijk wel te kunnen, maar in de praktijk vonden wij dit toch heel erg tegenvallen. Vandaar dat wij intensief gezocht hebben naar een bedrijf dat ons kon helpen en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van buromani.nl. Deze site leek ons heel erg goed en wij hadden ook al snel in de gaten dat deze tekstschrijver voor de gemeente vakkundig werk kon leveren zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen.

Deze tekstschrijver voor de gemeente was wat wij zochten

Toen wij eenmaal contact opgenomen hadden met de mensen van buromani.nl hebben wij aangegeven dat wij graag een goede tekstschrijver voor de gemeente wilden inschakelen. Wij hadden de juiste mensen gebeld, zo kregen wij te horen, want bij buromani.nl werken alleen maar mensen die zich ruim bewezen hebben als tekstschrijver voor de gemeente. Wij wilden dan ook graag met deze tekstschrijver voor de gemeente gaan samenwerken en wij hebben gevraagd of zij een proeftekst voor ons konden schrijven. Dit bleek heel goed mogelijk te zijn en binnen een paar dagen hadden wij een zeer heldere tekst in ons postvakje liggen. Dat was heel erg prettig om te merken en wij hebben dan ook meteen aangegeven dat wij graag met dit bureau wilden gaan samenwerken. Wij kregen te horen dat zij een samenwerking zeer zagen zitten en zo hebben wij nu al een aantal projecten met elkaar weten te doen. Wij hebben nog nooit een onduidelijke tekst van deze mensen mogen ontvangen en dat vinden wij dan ook erg prettig om te merken. De burger weet nu waar hij aan toe is.

Wij raden deze vaklieden van harte aan

Mocht u als overheid ook op zoek zijn naar een goede schrijver voor belangrijke teksten, dan raad ik u aan om even naar buromani te gaan surfen. Hier kunt u namelijk:

  • zien welke mensen bij dit bedrijf werken
  • bekijken welke teksten men in het verleden reeds heeft geschreven
  • een offerte aanvragen wanneer u graag zaken met dit bedrijf wilt doen

Wij hopen nog heel lang met deze mensen te mogen samenwerken. Wij ervaren de samenwerking namelijk als heel prettig en bovendien zijn de teksten altijd heel erg goed en helder geschreven.