Machineverhuur bij Pepels, een échte aanrader!


Toen wij eind 2017 besloten om een huis te kopen waar veel werk aan zat, hebben we ons ontzettend verkeken op de werkzaamheden in de tuin. Het huisje aan de buitenring van Schinveld was een beetje in verval geraakt. De tuin was echter compleet genegeerd de afgelopen tien jaar. Het gevolg was dat er verschillende bomen en struiken door elkaar heen waren gaan groeien. Dennis had het idee om met een bosmaaier en motorzaag door het gewas heen te werken, om zo een vrije weg te banen naar de schuur en de achterkant van het huis. Op zich helemaal geen slecht idee, maar de wortels en stammen die in de grond bleven zitten, maakten het onmogelijk om hoogwerkers of andere machines rond het huis te laten rijden. Na veel vrienden om advies gevraagd te hebben – met een schop uitgraven is immers geen optie – kwamen we terecht bij Pepels. We zijn zó blij met het advies en de hulp die we gekregen hebben, dat we er graag een recensie over schrijven. Het machineverhuur van Pepels.nl heeft ervoor gezorgd dat we binnen twee dagen al bezig konden met het werken aan de buitenkant van het huis. En het machineverhuur van Pepels heeft er tevens voor gezorgd dat we een vlak stuk grond hebben waar we mee aan de slag kunnen!

De redding: machineverhuur

Wanneer je net een huis gekocht hebt waar veel werk aan zit, dan heb je niet direct een enorm budget om mensen of hulp in te schakelen. Zeker niet wanneer hier enorme prijskaartjes aan hangen. We hadden al eerder de mogelijkheden rond machineverhuur overwogen, maar wanneer we alleen een machine kunnen huren, dan schieten we hier natuurlijk niets mee op. We gaan niet zelf de machine bedienen wanneer we zo dicht op het huis aan het werk moeten toch? Pepels bood direct aan om iemand te sturen die de ervaring en papieren had om het werk te doen. Toen hij eenmaal bij ons kwam met de graafmachine, schoot hij in de lach. Hij had het huis namelijk ook gezien en had direct wat ideeën gehad voor de tuin. Het leukste is dat hij die plannen heeft kunnen verwezenlijken omdat we het een leuk idee vonden om de grond achter het huis iets te verlagen en er een dam omheen te maken. Dankzij het machineverhuur was alles binnen twee dagen de grond uit. Aangezien Pepels machineverhuur ook nog eens iemand wist die wel baat had bij de wortels en stammen, kon direct alles afgevoerd worden. Een dag later konden we de hoogwerker al neerzetten zodat we aan de slag konden met het huis. Naar schatting heeft het machineverhuur ons een maand of twee bespaard! Leg daar de prijs van het machineverhuur naast en je vraagt je direct af waarom je ooit met de hand aan het werk gegaan bent.

Een echte tuin!

Nadat de mannen van het machineverhuur vertrokken zijn, schrokken we wel even natuurlijk. Een kale tuin… Tsja. Gelukkig wisten we precies wat we wilden en hebben we direct de overkapping geplaatst en sierbestrating aangelegd om ervoor te zorgen dat het zicht wat gebroken werd. Nu hebben we een complete tuin met een verhoogde wal en schutting zodat het geluid van de snelweg een beetje afgebroken wordt. Persoonlijk zijn we ontzettend blij met wat we bereikt hebben in minder dan een jaar en we bedanken de mannen van Pepels graag nog eens langs deze weg (hoewel we uiteraard ook al gebak hebben laten bezorgen, want dat was wel het minste dat we konden doen!).

Lees meer…