Een limousine huren?


Op zoek naar een limousine voor een bijzondere dag of een leuk feest? Een limousine huren doe je bij Vallei Limousines. Bij elke limousine zit een privéchauffeur en een luxe inrichting zodat het ritje in de limousine onvergetelijk wordt. 

Kies je limo

Wij hebben verschillende limousines in onze collectie. Voor elke gelegenheid is er dus wel een geschikte limo te vinden. Je kunt kiezen uit:

  • Chrysler 300c limousine roze
  • Chrysler 300c limousine wit
  • Grafietkleur Dodge Ranger 
  • Hummer H2 limousine
  • Lincoln Towncar limousine
  • Porsche Cayenne limousine

De Chrysler 300c limousine wordt het vaakst gekozen. Deze limousine kun je huren in het wit en roze. Vooral de witte is favoriet. Deze limo zie je al van verre aankomen en je valt gegarandeerd op. Erg leuk als trouwauto of als vervoer naar het schoolgala. De auto is 9 meter lang en heeft 300c. Vanbinnen is de limo erg luxe met een bar, flatscreens en geblindeerde ramen. Het is één groot feest wanneer je je laat vervoeren in deze auto. Kies je eigen muziek en geniet van wat drankjes onder een sterrenhemel. Uiteraard kan er ook gezorgd worden voor non-alcoholische dranken. 

Limousine huren voor een grote groep

Normaliter kunnen er 8 personen in een limousine. Alleen de hummer limo is hier een uitzondering op. Hier kunnen 12 personen in vervoerd worden. Wanneer de groep dus groter is dan 12 personen zullen er meerdere limousines moeten worden ingezet. Je kunt gemakkelijk een offerte bij ons aanvragen zodat je weet wat je kunt verwachten. Vul de rit gegevens in zet erbij welke limousine je wilt huren. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. U kunt ook wat aanvullende opties invullen om de rit met de limousine nog luxer te maken. Denk hierbij aan een rode loper die voor je uit wordt gerold wanneer je uit de limo stapt. Of een mooi bloemstuk. 

Het gala arrangement

Een limousine huren voor een gala? Dat kan bij ValleiLimousines.nl. Laat je naar het gala brengen in een luxe limousine en maak een geweldige entree. Bij het arrangement zit inbegrepen dat je wordt opgehaald bij huis. Je kunt dan samen met je vriendinnen of vrienden vanaf één huis instappen, wat het extra gezellig maakt. Voordat je bij de plaats van bestemming aankomt ga je eerst nog een ritje van 15 minuten maken. Zo kun je extra lang genieten van de luxe. Wanneer je aankomt op het feest en er is een wachtrij, dan is dat geen probleem. Dit zit allemaal bij het gala arrangement inbegrepen. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken. En nog een leuke bijkomstigheid is dat je zelf helemaal los mag gaan met foto’s maken. Zo wordt de avond in de limousine echt onvergetelijk. Een limousine huren voor een gala arrangement is dus een echte aanrader.

Maar ook voor andere feestjes zoals een vrijgezellenfeest, luchthavenvervoer of trouwvervoer kun je een limousine huren. Wij worden erg vaak ingezet als airport vervoer zodat je in alle rust aan je vakantie kan beginnen. Bij de rit zit natuurlijk een privéchauffeur inbegrepen maar ook een lekkere gratis fles champagne. Wij rijden naar vliegvelden zoals Schiphol, Brussel, Eindhoven, Rotterdam en Düsseldorf.  Een limousine huren doe je dus bij Vallei Limousines.