Starten met remote werken


Een aantal jaar geleden ben ik een groothandel begonnen in decoratie voor in huis en kantoren en ondertussen is het bedrijf een stuk groter. Ik heb verschillende medewerkers in dienst en wij hebben een aantal grote klanten kunnen bemachtigen. Er werken verschillende accountmanagers in het bedrijf die vaak klanten bezoeken en vanuit hun kwam de vraag om remote te werken. Zij konden vaak niet bij data komen als zij klanten aan het bezoeken waren en waren dan vaak afhankelijk van het personeel op kantoor. Omdat ik ook veel voordelen zag voor andere werknemers in het bedrijf besloot ik om te onderzoeken of wij konden gaan werken vanuit een cloud. Ik nam contact op met het bedrijf desktoptowork en zij hebben ons erg goed geholpen met de overgang. De accountmanagers hadden al vele malen aangegeven dat zij niet gemakkelijk bij de data konden als een klant aan het bezoeken waren. Klanten hebben vaak vragen naar producten en prijzen, maar hier konden de accountmanagers maar beperkt bijkomen. Ik had een medewerker aangesteld om de accountmanager te helpen met hun vragen en verzoeken, maar dit was geen ideale manier van werken. Het leek ons verstandiger om te beginnen met remote werken en daar zag ik nog meer voordelen van in. Verschillende medewerkers hadden lange reistijden, terwijl ze vaak niet op kantoor hoefde te zijn. Ik snap dat het soms fijn is om vanuit huis te werken, bijvoorbeeld als je kind ziek is, of als er problemen zijn met het openbaar vervoer. Ik stond open voor de overgang naar remote werken, maar ik vind het belangrijk dat de data goed wordt opgeslagen en dat er geen data verloren zou gaan. Ik was ook bang dat het erg veel zou kosten om vanuit de cloud te werken, maar besloot om het goed te onderzoeken voordat ik een beslissing zou nemen.

Remote werken is ook voor ons mogelijk

Toen ik online zocht naar mogelijkheden om remote te werken, vond ik een aantal bedrijven die hierbij konden helpen. Een van de bedrijven die ik had gevonden was desktoptowork en dit was een van de bedrijven waarbij ik een gesprek aanvroeg. Ik merkte dat dit bedrijf direct met goede voorstellen kwam en begreep waarom wij de overstap wilden maken. Het bleek dat remote werken ook voor ons mogelijk was voor een goede prijs en zonder dataverlies. Ik had een goed gevoel bij dit bedrijf en zag dat zij goede beoordelingen hadden, daarom sprak ik af met dit bedrijf dat zij de overgang zouden regelen.

Een verstandige keuze

Wij kunnen nu sinds twee maanden remote werken en zijn blij met de overstap. Voor de accountmanagers is het ideaal, want zij hebben ook onderweg, of bij de klant toegang tot alle data. Er zijn nu meer werknemers die vanuit huis werken en de data is veilig opgeslagen in de cloud. desktoptowork heeft ons goed geholpen met de overstap naar remote werken en daarom raad ik dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf kwam direct met goede voorstellen
  • Zij hebben een goede online score
  • Zij konden aan al mijn voorwaarden voldoen
  • Wij zijn blij met de overstap