Specialist Microblading in Amsterdam


Specialist Microblading in AmsterdamWilt u de perfecte wenkbrauwen? Kom dan voor microblading naar Amsterdam. Met behulp van microblading kunnen uw wenkbrauwen er weer een flinke tijd tegenaan. Een afspraak kan gemaakt worden via lashesandbrows.nl Het kan zijn dat u van nature geen mooie, volle wenkbrauwen heeft. Of dat u, als gevolg van ziekte, geen mooie volle wenkbrauwen heeft. Microblading in Amsterdam bij salon Lashes, Brows and Nails kan dan uitkomst geven. Bij microblading van de wenkbrauwen wordt met een speciale mesje met daarin dunne naalden pigment onder de huid aangebracht. De specialist tekent minuscule ‘haartjes’, in de richting van de natuurlijke haargroei. Deze semipermanente haartjes zijn nog geen millimeter dik. Door middel van deze behandeling geven zij u een semipermanente make-up voor uw wenkbrauwen. Wat zijn hier de voordelen van? Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Microblading geeft een langdurig resultaat; u kunt tot minstens 1 jaar genieten van prachtige, gevormde wenkbrauwen.
  • De behandeling lijkt op tatoeëren, maar in tegenstelling tot deze permanente behandeling, heeft microblading een natuurlijke uitstraling.
  • Uw wenkbrauwen krijgen een professionele uitstraling en vereisen weinig tot geen onderhoud.
  • De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.
  • De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Het model van uw wenkbrauwen is ongeveer ieder jaar aan te passen aan uw wensen.

Microblading in Amsterdam

Mocht u na het lezen van deze voordelen overtuigd zijn dat deze behandeling echt iets voor u is, dan kunt een afspraak maken via bovengenoemde website. Microblading in Amsterdam, bij salon Lashes, Brows and Nails neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag. Dit is inclusief het intake gesprek, de behandeling zelf en uitleg over de nazorg. Bij de start van de behandeling tekent de specialist de gewenste vorm van de wenkbrauwen uit. De hoeveelheid pijn die men ervaart van de behandeling verschilt per persoon en wordt weleens vergeleken met de pijn van epileren. Na deze tijd kunt u direct genieten van prachtig gevormde wenkbrauwen die weinig onderhoud vereisen. Uw huid kan kort na de behandeling licht rood worden, maar dit trekt vrij snel weer weg. Microblading is uitermate geschikt voor mensen die, vanwege chemotherapie hun natuurlijke wenkbrauwen zijn kwijtgeraakt. Het is aan te raden om, wanneer dit mogelijk is, uw wenkbrauwen te laten bladen voor u aan de chemokuren begint. Er kan dan namelijk gekeken worden naar uw natuurlijke wenkbrauwen en haargroeirichting. Zo zullen de wenkbrauwen na de behandeling er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Ondanks dat er geen negatieve effecten bekend zijn van microblading tijdens de zwangerschap, is het om ethische redenen niet toegestaan.

Nazorg en bijwerken

Het is van belang om, na de behandeling, uw huid goed te verzorgen. Salon Lashes, Brows and Nails in Amsterdam geeft een aantal verzorgingstips hoe u uw huid moet verzorgen na een behandeling. Mocht u ze niet allemaal kunnen onthouden, zijn deze ook op de website van Lashes, Brows and Nails in Amsterdam te vinden. Een paar weken na een behandeling voor microblading in Amsterdam volgt er ook een touch up. Hierin wordt, onder andere, gevraagd of de kleur en vorm van de wenkbrauwen naar uw zin is. Het is van belang hier een aantal weken mee te wachten, omdat u tijd nodig heeft om te wennen aan uw nieuwe wenkbrauwen.  De duur van het effect van microblading is afhankelijk van uw huid en levensstijl, maar gemiddeld gaan de wenkbrauwen 1,5 tot 3 jaar mee. Na 1 tot 2 jaar kunnen de wenkbrauwen echter bijgewerkt worden. De kosten hiervoor bedragen bij salon Lashes, Brows and Nails in Amsterdam 50% procent van de oorspronkelijke prijs voor een behandeling.