Organiseer een creatieve meeting bij een vergaderlocatie in Twente


Enige tijd geleden was ik op zoek naar een vergaderlocatie in Twente. Ik heb een eigen bedrijf en we hebben vaak vergaderingen met het team. Maar ik merkte dat die meetings niet altijd zo gaan als ik  zou willen. Iedereen is vaak gehaast en kan niet wachten om weer terug naar zijn of haar bureau te gaan. De meesten zijn met hun hoofd ergens anders en zijn snel afgeleid door hun telefoon. Ook lopen mijn collega’s en ik weleens vast, is het moeilijk om ter plekke met creatieve oplossingen te komen. Dat wilde ik eens anders gaan doen en ik hoorde van een vriend van mij dat een externe vergaderlocatie in Twente huren een goed idee zou zijn. Ik besloot het eens uit te proberen en ging op zoek naar een vergaderlocatie in Twente. Ik had wel een aantal ideeën hierbij. Want ondanks dat je dan naar een nieuwe locatie gaat, blijft het wel een zakelijke meeting. Dus ik had wel een beamer nodig bijvoorbeeld, voor mijn presentatie. Toen ik het idee opperde was niet iedereen enthousiast, want dit zou meer tijd en geld kosten. Toch besloot ik het door te zetten om eens uit te proberen en daar heb ik bepaald geen spijt van.

Ga naar de site van deze vergaderlocatie in Twente

Ik ging op zoek naar een vergaderlocatie in Twente in een omgeving met natuur. Wij werken in een drukke zakenwijk dus ik dacht dat het wel goed zou zijn om eens te ontsnappen aan alle dagelijkse drukte. Ook had ik een zaal nodig die groot genoeg was voor ons hele team. En daarbij wilde ik ook een lunch regelen. Het is ook heel goed om weer eens met z’n allen te lunchen, ook iets waar we tegenwoordig niet echt de tijd meer voor nemen. Ik ben online gaan zoeken naar een vergaderlocatie in Twente en dat was best leuk om te zien. Blijkbaar huren meer mensen een vergaderlocatie in Twente dan ik dacht, want er zijn best wat mogelijkheden. Ik ging op zoek naar een vergaderlocatie in Twente die aan al mijn eisen zou voldoen en op een gegeven moment vond ik De Bebsel. Ik werd erg enthousiast door alle mogelijkheden die zij te bieden hebben. Ik besloot dan ook direct om contact op te nemen en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Dat vond ik al belangrijk, dat zegt iets over hoe een bedrijf zich presenteert. Ze hadden direct antwoord op al mijn vragen dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en het gewoon een keer te proberen.

De Bebsel: een aanrader voor bedrijven en particulieren

Ik kan wel zeggen dat ik ieder bedrijf kan aanraden om een keer een vergaderlocatie in Twente te huren en dan in het bijzonder DeBebsel.nl. Hier krijg je alles wat je nodig hebt, je wordt goed verzorgd en ze hebben allerlei voorzieningen. We hebben hier een dag vergaderd en ik merkte dat iedereen meer rust had. Er was meer ruimte voor ideeën en inspiratie, het heeft de meeting echt op een positieve manier beïnvloed. Het was een investering die het dubbel en dwars waard is geweest, daar waren mijn collega’s en ik het gelukkig allemaal over eens. Het leuke is dat je er bij De Bebsel nog veel meer mogelijkheden zijn dan alleen een vergadering:

  • Bruiloft
  • Feest
  • Catering

Hier weet je in ieder geval zeker dat alles goed geregeld en georganiseerd wordt. Je hoeft alleen maar contact op te nemen en te vertellen wat je wensen zijn. Dan doen zij er alles aan om er een mooi event van te maken.