Dit is de perfecte trouwlocatie in Twente


Op de site hetschwarzwald.nl in Overijssel zult u zien dat we een prachtige locatie aanbieden, een trouwlocatie in Twente waar je u tegen zegt. Gelegen in een bosrijke omgeving kunt u in alle rust en stilte trouwen. Maar wij houden natuurlijk wel van een feestje dus feest tot diep in de nacht als u dat wenst. Want niet alleen is het Schwarzwald in Rijssen de ideale trouwlocatie in Twente, het is ook de plek waar u moet zijn voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten. Zet het feest kleur bij door een thema te kiezen. We organiseren spellen zoals de mannen tegen de vrouwen of ik hou van Holland, beide bekend van televisie. In deze tekst willen we het graag hebben over het feit dat u deze locatie als trouwlocatie in Twente kunt gebruiken. Komt u uit deze streek? Of is het altijd al uw droom geweest om in dit landelijke en rustige gebied ver weg van de drukke Randstad het jawoord aan elkaar te geven? Dan moet u zeker eens langskomen zodat we uit de doeken kunnen doen hoe en wanneer u deze trouwlocatie in Twente zoal kunt gebruiken. We nodigen u dan ook zeker uit om er een mooi dagje van te maken. we gaan rond de tafel zitten en bespreken uw wensen en ideeën met betrekking tot de perfecte bruiloft. Alles moet immers perfect zijn, als het een beetje mee zit trouwt u maar eens in uw leven. Dat vraagt om een feest en dat is dan ook waar deze trouwlocatie in Twente zo geweldig bijpast.

Een trouwlocatie in Twente die u nooit meer gaat vergeten

Wat mag u van deze trouwlocatie in Twente verwachten? U hebt de keuze uit een aantal arrangementen dat uiteraard verschillen qua duur, inhoud en prijs per persoon. Zo is het mogelijk om het enkel af te huren voor het eindfeest en samen met het diner. Gaat u voor het gehele arrangement? Dan is dat pakket gevuld met:

  • De receptie dan wel borrel voorafgaand het diner,
  • Het diner inclusief nagerecht. U kiest uit een diner à la carte of een lopend warm of koud buffet,
  • En het eindfeest waar ook plek is voor stukjes van de familie en vrienden. Natuurlijk is er dan ook entertainment inclusief een dj en volgt er ten slotte een afsluiting.
  • Voor het echtpaar volgt er bij alle drie de arrangementen een gratis overnachting in de bruidssuite. Optioneel is het ten slotte ook mogelijk om overdag het huwelijk te voltrekken.

U leest het, deze trouwlocatie in Twente is van alle markten thuis. U geeft er vervolgens zelf een eigen invulling aan. zo bepaalt u de drankjes, het eten tijdens de diverse gelegenheden en ook de muziek. Qua aankleding zijn er ook nog diverse opties en natuurlijk kan het huwelijk zowel binnen als met mooi weer buiten voltrokken worden. er is nu in ieder geval een belangrijk onderdeel dat u van uw to-do lijstje af kunt strepen: u hebt eindelijk een goede trouwlocatie in Twente gevonden!

Ook zeer geschikt voor familiefeesten en personeelsfeesten

Het zoeken naar een trouwlocatie in Twente staat waarschijnlijk hoog op de lijst. Dit is immers een belangrijke keuze die niet vroeg genoeg ingepland en gereserveerd moet worden. want alle andere zaken worden er omheen gepland. Neem daarom direct contact met ons op zodat we u kunnen inplannen voor een rondleiding waarna we alle details verder graag met u uitwerken. U kunt ons telefonisch bereiken en ook mailen. Wilt u graag iets meer impressies opdoen naast de vele foto’s die u op onze site ziet? Volg ons dan via de sociale media!