Kies voor veiligheid, koop een kluis


Veiligheid gaat boven alles. En daar kun je op allerlei manieren voor zorgen. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik vorig jaar een huis kocht met mijn gezin. Ik vond het heerlijk om een eigen huis te hebben, maar daar komt ook behoorlijk veel verantwoordelijkheid bij kijken. Hoe zorg je ervoor dat je er lekker kunt wonen en vooral op een veilige manier? Ik besloot als eerste om een kluis aan te schaffen. We hebben behoorlijk wat kostbare en dierbare spullen in huis en ik vond het zonde om die rond te laten slingeren. Natuurlijk wil je niet van het ergste uitgaan, maar er worden nu eenmaal inbraken gepleegd, dus dan kun je daar maar beter op voorbereid zijn. Een kluis geeft bovendien een veilig gevoel, dan weet je dat je kostbare en dierbare eigendommen veilig zijn opgeborgen. Ik ben online gaan zoeken want ik wilde eens onderzoeken wat er allemaal wordt aangeboden op het gebied van kluizen. En dat is nogal wat, kan ik je vertellen. Daarom hebben mijn vrouw en ik eerst voor onszelf goed op een rij gezet wat we in de kluis wilden doen. En daarbij wilden we nog wat extra ruimte voor eventuele spullen in de toekomst.

Voor een goede kluis ga je naar Alles Veilig

Als je naar de site van Alles Veilig gaat, zie je vanzelf wat er allemaal wordt aangeboden. Je kunt er terecht als je een kluis voor je laptop wil, voor een wapen of wat dan ook. Maar ik wilde een kluis die je niet meteen ziet en die ergens verborgen kan worden. Dat maakte het voor mijn gevoel helemaal veilig. En ook die zijn er te krijgen. Dus het maakt niet uit wat voor kluis je zoekt, je vindt hier zo’n breed assortiment dat er altijd wat voor je bij zit. Ik heb deze kluis besteld en ik was zeer tevreden over de kwaliteit, dat vond ik erg belangrijk. Wat heb je eraan als deze makkelijk kan worden opengebroken? Bovendien was het heel eenvoudig om online te bestellen en hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen. Daarnaast vind ik het fijn dat je achteraf kunt betalen, dat voelt ook alsof de webshop jou als klant vertrouwt. En als je een vraag hebt of je wil meer informatie over bijvoorbeeld een product op de site, dan kun je gewoon contact opnemen. Ook dat vind ik heel belangrijk, als het om de service gaat zit je hier zeker goed.

Voel je snel weer veilig

Als je een kluis nodig hebt vind ik Alles Veilig echt de ideale site. Als je die nog niet hebt kan ik iedereen aanraden om hier eens rond te kijken. Het zou toch te zonde zijn om dierbare spullen te verliezen als er wordt ingebroken, of als er bijvoorbeeld brand uitbreekt. Daar moet je niet aan denken, en Alles Veilig helpt je daar graag bij. Maar er is nog veel meer wat daar wordt aangeboden, waardoor jij een veel veiliger leven kan leiden:

Ook kun je met videocamera’s alles in de gaten houden wat er gebeurt en zijn er allerlei melders te krijgen die je kunnen waarschuwen als dat nodig is. Kijk op de site en ontdek wat jij nog nodig hebt. Het is maar een kleine investering die van enorm grote waarde kan zijn. Je zal het jezelf nooit vergeven als er iets gebeurt dat voorkomen had kunnen worden. Voorkom dat soort ellende en dek jezelf goed in. Bij Alles Veilig kan dat snel en simpel geregeld worden.