Een nieuwe iPhone 7 hoesje


Ik was voor mijn mobiel op zoek naar een nieuw iPhone 7 hoesje en daar heb je zo enorm veel keuze in. Ik ben op een gegeven moment maar gewoon gaan googlen en kwam toen op iphonehoesjes.nl terecht. Bij iPhoneHoesjes.nl kun je kiezen uit:

 • Leren hoesjes
 • Hardcase hoesjes
 • Softcase hoesjes
 • Bumpers
 • Accessoires

Ik moet zeggen dat ik meteen verrast was met het assortiment dat hier wordt aangeboden, want er worden niet alleen iPhone 7 hoesjes verkocht, maar producten voor alle soorten iPhone en Apple apparaten. Ik kon mijn bestelling voor mijn iPhone 7 hoesje dus ook combineren met een nieuw kabeltje en een iPhone 7 hoesje die ik om mijn arm kan doen voor tijdens het hardlopen. Ideaal zo een complete webshop.

Het materiaal van een iPhone 7 hoesje

Ik heb al een tijdje een iPhone 7 en wilde dus een hoesje dat goed bescherming geeft. Ik heb eerder een bumper gehad en later een softcase voor mijn vorige iPhone, maar dat bood toch niet voldoende bescherming. Ik stop mijn iPhone vaak in de pocket van mijn jeans en dan gaat het scherm langs de studs die ik erop heb zitten en voor je het weet heb je krassen. Ik weet wel dat er ook screenprotectors zijn, maar ik had al besloten dat ik een iPhone 7 hoesje wilde. De hardcase hoesjes vind ik wel mooi en die worden op de website in heel veel kleuren en designs aangeboden. Van krokodillenleer tot houtmotief en hoesjes van leer met ruimte voor één of twee bankpasjes. Super handig, maar ik zit dan nog steeds met het feit dat mijn beeldscherm onbeschermd is en ik het risico loop op krassen. Dus ik ben bij de leren hoesjes gaan kijken. Wat een verademing is het om te zien hoe groot dat assortiment is. Op zich zou je kunnen denken dat dit de keuze moeilijker maakt, maar op iPhoneHoesjes.nl kun je heel gemakkelijk selecteren op kleur en materiaal, zelfs op merk en extra opties als:

 • Hands-free stand
 • Portemonneefunctie
 • Met of zonder kijkscherm
 • Bevestigingsclip
 • Extra bescherming
 • Ruimte voor pasjes

Ik wist hierdoor meteen dat ik op deze website zou slagen voor het aanschaffen van een iPhone 7 hoesje dat bij mij past.

Het selecteren van mijn hoesje

Met het bekijken van alle keuzemogelijkheden was het al snel gemakkelijk om te bepalen wat ik niet wilde. Ik vind het idee van een iPhone 7 hoesje met ingebouwde portemonnee bijvoorbeeld wel heel handig, maar dat betekent ook dat je altijd je portemonnee vasthoudt wanneer je aan het bellen of aan het appen bent. Dat idee vind ik onprettig en ook wel onhandig, want ik heb mijn portemonnee zelf altijd stamp vol zitten en dat maakt het meteen zo’n groot apparaat om vast te houden. Dus ik keek verder en ik vind het zelf wel heel praktisch om een paar pasjes, zoals mijn bankpas en ov-pas, in mijn iPhone 7 hoesje te kunnen stoppen. Dan hoef ik, als ik even haast heb en voor korte tijd de deur uit moet, mijn tasje niet mee te nemen en heb ik aan mijn telefoon voldoende. Ik klikte daarna op de kleur en ben toch wel echt een meisje, want ik koos direct voor roze. Er verscheen een aantal hoesjes en daar die waren allemaal ongeveer gelijk geprijsd. Ideaal, want ze zijn niet duur en dat scheelde een selectiecriterium. Meteen zag ik een iPhone 7 hoesje dat mij aansprak. Toen was de aanschaf kinderspel. Via de website is het heel eenvoudig om te bestellen en betalen. Ik heb gelijk het hardloophoesje, een nieuwe kabel en koptelefoon gekocht en mijn iPhone 7 is nu helemaal compleet.