Verrekijkers bedrukken: geweldig promotiemateriaal


Elk bedrijf verdient het om in de spotlight te staan. En hoe kun je dat op een leukere manier voor elkaar krijgen dan door te gekke gadgets te produceren? Ik heb zelf ontdekt dat het nog steeds heel goed is om leuke producten te bedrukken met je eigen logo en deze uit te delen. Ik liet bijvoorbeeld onlangs verrekijkers bedrukken en dit is me zo goed bevallen dat ik inmiddels alweer bezig ben met mijn volgende project. Verrekijkers bedrukken is echt een goed idee als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf, evenement of festival wil promoten. Want de verrekijker kan voor zo veel diverse promotionele doeleinden worden gebruikt, dat verrekijkers bedrukken voor heel veel partijen interessant is. Denk bijvoorbeeld aan concerten, hoe handig is het dan om een tool te hebben die ervoor zorgt dat je het optreden veel beter kan zien als je ver weg staat? Heeft je bedrijf of event een link met de natuur? Ook dan kan verrekijkers bedrukken heel waardevol zijn, want hiermee kun je mensen de natuur in sturen om wilde dieren te spotten bijvoorbeeld. Wil je een wedstrijd organiseren waarbij de deelnemers iets moeten zoeken? Ook dan kan het heel erg leuk zijn om de verrekijkertjes met je eigen logo te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een datingbureau? Laat dan verrekijkers bedrukken om mee te geven, zodat iedereen zijn of haar nieuwe date kan spotten.

Zo leuk kan verrekijkers bedrukken zijn

Het is heel erg leuk om ‘out of the box’ te denken en creatief te zijn als het om promomateriaal gaat. Je zal merken dat de klanten dit echt kunnen waarderen. Toen ik een festival organiseerde op een heel groot terrein, besloot ik dat verrekijkers bedrukken een goed idee was. Ik heb deze uitgedeeld en ze werden veel gebruikt. Met de verrekijkers hadden de bezoekers een beter overzicht. En je merkt dat ze deze producten ook daadwerkelijk mee naar huis nemen. Ze zijn handig en het is zonde om ze weg te doen. Bovendien kun je deze voor zo veel verschillende doeleinden gebruiken, dat ze altijd nog eens van pas kunnen komen. En dat is wat ik wilde met mijn promotieproducten, dat ze niet snel weg worden gesmeten maar dat mensen het daadwerkelijk leuk vinden om te krijgen en ook meenemen om thuis te gebruiken. Daarom wil ik iedereen aanraden om eens na te denken over verrekijkers bedrukken, of het bedrukken van andere producten. En ga dan vooral naar https://www.jmpromotions.nl, want hier vind je de leukste producten waarop binnenkort jouw logo kan schitteren.

Excellente kwaliteit en service bij JM Promotions

Ik merkte bij verrekijkers bedrukken dat er ongelooflijk veel mogelijk was bij JM Promotions. Ik vond dat heel prettig, zo kon ik precies het item creëren dat ik voor ogen had. Je hebt bijvoorbeeld keuzes op het gebied van:

  • Materiaal
  • Kleur
  • Lens
  • Bedrukking

Op die manier kun je zelf bepalen hoe het eruit komt te zien, hoeveel geld je uitgeeft. En dat is heel fijn om als klant allemaal zelf in de hand te hebben. Daarbij kun je bij JM Promotions altijd rekenen op een zeer goede service. Het is heel belangrijk dat je bij een partij aanklopt waar je echt van op aan kunt. Die het beste met je voor hebben en er alles aan doen om de klant zo veel mogelijk tevreden te stellen. En bij mij is dat heel goed gelukt. Alles is prachtig afgewerkt, werd snel geleverd. Daarom zou ik iedereen die een product wil laten bedrukken aanraden om naar JM Promotions te gaan. Dan deel je met trots je eigen product uit en dat is goed voor het imago van je bedrijf.

Lees meer…