Refurbished iPhone 8


Loop jij het liefst met een van de nieuwste smartphones, maar mis je hier het budget voor? Dan biedt Swoop een Refurbished iPhone 8. Dit houdt in dat het een opgeknapte iPhone 8 is, dus al eerder gebruikt, maar te koop is voor een aantrekkelijke prijs. De smartphone is namelijk al eerder gebruikt. Vaak ingeruild door iemand die bij het uitbrengen van het nieuwere model de nieuwe smartphone heeft gekocht. Veel willen graag het nieuwste van het nieuwste. Dit heeft als gevolg een telefoon als de iPhone 8 al ingeruild wordt, hoewel deze nog in prima staat is. Eigenlijk is deze nog als nieuw. De eerdere gebruiker heeft de telefoon maar voor korte duur in bezit gehad en de iPhone kan voorlopig nog mee. Ideaal dus als deze iPhone helemaal opgeknapt wordt, zodat een nieuwe gebruiker zoals jij er blij mee gemaakt kan worden. Ga naar de website swoop.nl om meer te weten te komen over de Refurbished iPhone 8 die door hen verkocht wordt. Hier lees je hoe zij te werk gaan en hoe zorgvuldig ze de iPhone weer in orde maken voor de klanten. Mocht jij op deze manier een van de nieuwste smartphones willen aanschaffen, dan heb jij via Swoop binnen een dag al een trendy model in je handen.

Refurbished iPhone 8, hoe werkt dit?

De Refurbished iPhone 8 via Swoop is zorgvuldig doorgenomen door een of meer van de 70 techneuten die daar in dienst zijn. Je hebt hier al te maken met een goed toestel die ten opzichte van de voorgaande edities nog geavanceerder is. Maar het biedt ook een vernieuwd design. Denk maar aan de glazen behuizing en het draadloos opladen. Redenen genoeg om graag dit model te gebruiken. Als de techneuten van Swoop dit model in handen krijgen, dan gaan zij aan de slag. Allereerst wordt er een zorgvuldige check gedaan op meer dan 50 punten. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe klant optimaal gebruik kan maken van dit model en zekere oneffenheden opgespoord en gerepareerd kunnen worden. Ze worden onder meer gecontroleerd op de volgende zaken:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel
  • Check van update voor software en hardware
  • Controle op stof- en vochtsporen
  • Vervangen en plaatsen van onderdelen indien van toepassing
  • Implementatie van een goed werkende batterij

Met name als de stof- en vochtsporen zijn verwijderd en het toestel goed schoongemaakt is, draagt dit bij aan de nieuwigheid van de Refurbished iPhone 8. Bij Swoop gaan gespecialiseerde techneuten aan de slag om gebruikte modellen weer om te toveren tot bruikbare smartphones.

Snel een nieuw model in huis

Naast de uitstekende verzorging van de smartphones, zorgen ze ook voor een snelle levering van de Refurbished iPhone 8. De service van Swoop is erg prettig met onder meer een uitprobeertermijn van 40 dagen. Mocht je helemaal verkocht zijn, dan krijg je nog 2 jaar garantie op een Refurbished iPhone 8. Alle uitvoeringen worden geleverd met laadaccessoires, simkaarthouder opening tool en de meest actuele software. Het verschilt eigenlijk niet veel van het kopen van een nieuwe uitvoering, alleen in de prijs merk je dat dus. Mocht je toch liever een ander model willen, dan heeft Swoop deze ook in hun assortiment. Ga naar de website swoop.nl om meer te weten te komen over de werkwijze bij een Refurbished iPhone 8 en andere modellen die zij voor een lagere prijs verkopen. Alle toestellen worden zonder abonnement verkocht. Mocht jij nog vragen hebben over het nieuwe toestel dan zijn zij telefonisch en per mail bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. In het andere geval heb jij binnen een dag een van de nieuwste modellen van iPhone in je bezit.