Dekzeil voor de schuur kopen


Vorige maand hadden wij lekkage in het dak van ons schuurtje. Door een storm waren er een paar dakpannen van het schuurtje gevallen en ik denk dat een tak, of iets anders voor schade had gezorgd. Normaal zou ik dit gewoon repareren, maar wij zouden vlak daarna op vakantie gaan en ik had hier geen tijd meer voor. Het was ook niet mogelijk om alle spullen uit het schuurtje te halen, daarom besloot ik om een dekzeil te kopen. Via de website pvc-tarp.com kon ik een goed zeil kopen en dit zorgde ervoor dat wij geen waterschade hadden tijdens onze vakantie. Mijn vrouw en ik hebben een mooi huis met een leuke tuin en een klein schuurtje. Het schuurtje gebruiken wij voornamelijk als opslag voor onze tuinspullen, maar wij hebben er ook veel andere dingen staan. Een schuur is een ideale plek om dingen in te bewaren en het schuurtje staat dan ook helemaal vol. Vorige maand hadden wij last van een flinke stormbui, met veel wind en regen. Door de wind waaiden er een aantal pannen van het dak af, die vonden wij gebroken in onze tuin. Waarschijnlijk was er ook iets anders tegen het dak aan gevlogen, want wij hadden ook last van een lekkage. Aangezien wij geen tijd hadden om het te repareren, besloot ik om een dekzeil over het dak te leggen. Wij gingen namelijk bijna op vakantie en ik kon niet zo snel iemand langs laten komen. Ik dacht dat ik eventueel ook zelf het dak wel kon repareren, maar aangezien wij ook nog onze spullen moesten inpakken, had ik hier geen tijd voor. Het leek mij het beste om tijdelijk een dekzeil te plaatsen en mijn buurman had aangegeven dat hij alles goed in de gaten zou houden.

Een groot aanbod aan dekzeil

Online ging ik op zoek naar bedrijven die dekzeil verkochten en ik vond al snel een aantal websites. Ik had van te voren het schuurtje opgemeten en uitgerekend hoeveel zeil ik nodig had, met deze afmetingen ging ik op zoek. Een van de websites die ik gevonden had was pvc-tarp.com. Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan dekzeil en zijn erg veel afmetingen en materialen beschikbaar. Op de website kon ik zeer gemakkelijk zoeken naar de afmeting en ik zag direct welke producten geschikt waren. Ook werd aangegeven hoe sterk het zeil is en hoe lang het ongeveer meegaat. Ik besloot om een sterk dekzeil te kopen, voor het geval ik het in de toekomst nog eens nodig heb.

Een goede tijdelijke oplossing

Het zeil was gemakkelijk te bevestigen en bleef gelukkig goed zitten tijdens onze vakantie. Ik had tijdens de vakantie contact met de buurman, maar die gaf aan dat wij ons geen zorgen hoefden te maken. Het zeil bleek erg sterk en liet geen water door. Voor het kopen van dekzeil kan ik de website pvc-tarp aanraden.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in zeil
  • Er zijn veel afmetingen en materialen beschikbaar
  • Via de website kon ik gemakkelijk zoeken
  • Het zeil was gemakkelijk te bevestigen
  • Het zeil bleek erg sterk en liet geen water door