Alles over payroll en de kosten hiervan

Als u een eigen bedrijf heeft dan komt hier meer werk bij kijken dan u misschien in eerste instantie denkt. Sommige werkgevers willen zich liever niet bezighouden met het werkgeverschap, zodat ze zich meer kunnen focussen op andere belangrijke taken. Wilt u ook meer weten over payroll en welke kosten dit met zich meebrengt? In deze blog vertellen we u er alles over.

Waarom payroll?

Samenwerken met een payroll onderneming kan veel voordelen voor u opleveren. Door te samenwerken met een payroll onderneming hoeft u zich niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Dankzij payroll creëert u meer vrijheid, heeft u geen werkgeversrisico’s, kunt u uitgaan van maximale flexibiliteit en hoeft u zich niet te ontfermen over de personeelsadministratie. Kortom: genoeg voordelen dus voor uw backoffice uitbesteden.

Kosten payroll

Natuurlijk zit er wel een prijskaartje aan payroll verbonden. Het tarief waaruit een payrolldienstverlening is opgebouwd bestaat uit verschillende onderdelen. Het hangt af per situatie en payrollaanbieder wat de kosten zijn. Een bedrijf dat wij aanbevelen om in te schakelen als payrollonderneming is PRO Payroll. Dit bedrijf is transparant over de kosten. Let erop dat we geen exacte bedragen kunnen melden, aangezien het ene bedrijf natuurlijk groter is dan het andere bedrijf. PRO Payroll hanteert altijd een factor maal het brutoloon per werknemer. Via de website van de payrollonderneming kunt u eenvoudig de tarieven opvragen. Op deze manier heeft u nog op korte termijn inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden.

Samenwerken met een payroll onderneming?

Wilt u ook graag samenwerken met een payroll onderneming? Neem dan gerust contact op met PRO Payroll en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Zo heeft u nog op korte termijn inzichtelijk met welke payroll kosten u rekening moet houden als u graag wilt samenwerken met deze payroll onderneming.