Wilt u bedrijfsovername advies?


Wilt u bedrijfsovername advies? Dan bent u bij adcorporate aan het goede adres. Het bedrijf vindt het belangrijk om de simpele dingen gewoon goed te doen. Hierbij gaat het om advies geven over het juiste moment van een bedrijfsovername. Daarnaast biedt het bedrijf de steun bij verkoop van een familiebedrijf en helpt de juiste koper aan de verkoper te koppelen. 

Het bedrijf biedt betrokken en deskundige begeleiding bij het aankopen of verkopen van bedrijf. Het bedrijf kent een transparante en duidelijke aanpak. Het bedrijf begeleid ondernemers en toekomstige ondernemers bij overnametrajecten op een betrokken en persoonlijke wijze. 

Bedrijfsovername advies

Wanneer u opzoek bent naar bedrijfsovername advies kan adcorporate u hier bij helpen. Bij het kopen of verkopen van een bedrijf komt namelijk heel wat kijken. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat de bedrijfsovername goed geregeld wordt en daarom kunt u best wat bedrijfsovername advies gebruiken. Bedrijfsovername advies is een gespecialiseerd vak wat vraagt om een ruime kennis van diverse aspecten. Zo dient een adviseur kennis te hebben van juridische, financiële en bedrijfseconomische vraagstukken, daarnaast speelt het menselijke aspect ook een grote rol bij bedrijfsovername advies. 

Er zijn verschillende redenen voor een bedrijf om te kiezen voor bedrijfsovername advies, namelijk:

  • Het uitvoeren van een onderbouwde waardebepaling: inzicht krijgen in de waarde van de onderneming, bedrijfsovername advies in het bepalen van een vraagprijs. 
  • Vinden van juiste koper: bedrijfsovername advies over zoektocht naar koper met voldoende financiële middelen, organisatorische en commerciële capaciteiten. 
  • Voeren van onderhandelingen: er wordt gesproken over de structuur van de overname en de koopsom.
  • Juridisch en fiscaal advies: bedrijfsovername advies over het nemen van de juiste beslissingen op juridisch en fiscaal gebied. 
  • Afronden van bedrijfsoverdracht: na de overeenstemming met de koper worden de afspraken vastgelegd in een intentieverklaring. Er wordt een overname contract opgesteld en u neemt de koopsom in ontvangst. 

Het bedrijf

adcorporate bestaat al sinds 2002 en hanteert sinds toen al dezelfde aanpak. Dit levert vele geslaagde transacties binnen relatief korte termijnen op. Op de website kunt u de vele verhalen van anderen lezen voor inspiratie. 

Het bedrijf is altijd op de hoogte en kan onderhandelingen voeren op basis van inhoud en argumentatie. Het bedrijf heeft oog voor uw belangen maar natuurlijk ook voor die van de wederpartij. Het is belangrijk dat beide partijen weten waar deze aan toe zijn. Dit is de beste manier, volgens het bedrijf, om tot een geslaagde transactie te komen.

U kiest voor adcorporate wanneer u opzoek bent naar bedrijfsovername advies omdat het bedrijf een betrokken en persoonlijke begeleiding biedt. Gedegen en eerlijk bedrijfsovername advies geeft op basis van uw situatie, duidelijkheid geeft over wat u kunt verwachten, een goede samenwerking heeft met andere specialisten gedurende het traject, geslaagde transacties biedt op een relatief korte termijn.

Wanneer u een bedrijf wil kopen, verkopen of wil participeren in een onderneming biedt het bedrijf ook de gewenste ondersteuning voor deze onderwerpen aan. Wilt u vrijblijvend kennis maken of meer te weten komen over de mogelijkheden die het bedrijf te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie. De medewerkers helpen u graag verder.

Lees meer…