Wij kunnen u voorzien van deskundig organisatie advies


Een bedrijf voeren is niet altijd even eenvoudig. Het is namelijk niet altijd goed zichtbaar hoe alle processen binnen uw firma lopen en vandaar dat u ook niet altijd in een oogopslag kunt zien waar de verbeterpunten liggen binnen uw bedrijf. Vandaar dat wij u graag willen helpen met het geven van organisatie advies. Waarom zou u ons van Ted-B  in gaan huren om u uiteindelijk organisatie advies te geven? Welnu, dat willen wij u in deze korte tekst graag uitleggen zodat u na het lezen van deze tekst een indruk heeft gekregen van de mogelijkheden die wij u allemaal kunnen bieden. U zult merken dat u heel veel aan organisatie advies kunt hebben en dat wij u dit organisatie advies graag willen geven. Wij beginnen altijd met een gesprek over uw aspiraties en over hoe uw bedrijf momenteel loopt. Wij vinden het namelijk belangrijk om een goede vraag te poneren zodat u hier ook een concreet antwoord op mag verwachten wanneer wij onze bevindingen voor u gerapporteerd hebben. Wij zullen vervolgens een blik gaan werpen op uw bedrijfsvoering en wij zullen daarbij werken met een lange vragenlijst die wij aan uw medewerkers zullen voorleggen. Zij moeten deze lijst naar waarheid invullen zodat wij een helder beeld krijgen van de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf. De vragen gaan dan ook over alle elementen van uw bedrijf. Wij merken vaak dat het personeel heel interessante visies heeft waar leidinggevenden niet altijd op kunnen komen. Vandaar dat wij hier dan ook aandacht aan zullen schenken wanneer wij u uiteindelijk zullen voorzien van organisatie advies. Wij willen u daarom vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u te bieden hebben. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer persoonlijk zouden mogen spreken over welke richting u met uw bedrijf op zou willen gaan. Wij helpen u graag aan grondig organisatie advies.

Door ons organisatie advies leert u zien waar de verbeterpunten binnen uw bedrijf liggen

Wanneer u merkt dat er bepaalde processen binnen uw bedrijf niet helemaal lopen zoals ze zouden moeten of kunnen lopen, dan willen wij u vragen om een keer naar onze site te komen kijken om hier onze contactgegevens te vinden. Wij helpen u namelijk graag om uw bedrijf grondig te analyseren en om de resultaten goed in kaart te brengen. U zult zien dat u hier heel veel interessante conclusies uit zult kunnen trekken die heel erg in het belang zijn van uw bedrijf. Ook kunnen wij u tekst en uitleg geven bij het organisatie advies dat wij u te bieden hebben. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u meer geïnteresseerd bent in de oplossing van een probleem dan in het probleem zelf, vandaar dat wij u dus niet alleen organisatie advies zullen geven, maar wij zullen u ook helpen met het in de praktijk brengen van deze nieuwe inzichten. Wanneer u hulp nodig heeft bij de implementatie van dit organisatie advies, dan kunt u ons altijd even aan de mouw trekken.

Wij zorgen dat wij u de middelen geven om groei te bewerkstelligen

Wanneer wij u voorzien van organisatie advies, dan kijken wij niet alleen naar wat er momenteel anders zou kunnen, wij kijken ook naar hoe wij dat met u zouden kunnen realiseren. Kortom:

  • wij geven u de adviezen waarmee u uit de voeten kunt
  • wij brengen uw bedrijfsprocessen helder in kaart
  • wij geven u handreikingen om verandering binnen uw firma door te voeren

Lees meer…