Waar kun je losse thee bestellen?


Echte theeliefhebbers weten natuurlijk dat losse thee stukken lekkerder smaakt dan kant-en-klare thee uit een theezakje. Deze liefhebbers wijs ik dan ook graag op de webshop van Tea King. Deze is namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten thee, en heeft een super groot assortiment wat je gewoon online kunt bestellen. Hun assortiment is erg ruim, en ze bieden er zowel de standaard theesmaken aan als hele bijzondere combinaties. Thee is soms net als wijn, het heeft namelijk super veel verschillende smaken, en iedereen geeft de voorkeur aan een andere soort. Sommigen houden van hele sterke thee, anderen drinken hem slap. Sommigen doen er heel veel suiker in (of zelfs melk!) terwijl anderen hun losse thee liever puur drinken, zonder suiker. Een kop thee drinken is voor veel mensen echt een rustmomentje, en juist daarom moet je jezelf alleen de lekkerste thee gunnen. Deze vindt je absoluut in de webshop van Tea King. Ik heb daar al meerdere malen besteld en ben er nog steeds enthousiast over. Elke keer als mijn bestelling binnenkomt en ik het doosje open komt de geur van de zalige, losse thee me tegemoet. Al die verschillende smaakjes die ik bestel hebben de lekkerste geuren, en sinds ik de zakjes in een open bakje in de keuken bewaar ruikt zelfs mijn keuken lekker!

Welke losse thee is het populairst?

Ik krijg vaak de vraag welk type losse thee van tea King bij mij favoriet is, maar hier kan ik niet zo een twee drie antwoord op geven. Er zijn er namelijk meerderen die ik erg lekker vind, en bovendien is het heel erg afhankelijk van mijn bui aan welke smaak ik de voorkeur geef. In de winter drink ik mijn thee bovendien een stuk sterker (en heter!) dan in de zomer. Dan is het namelijk koud en wordt het drinken van thee echt een soort ritueel voor me, lekker ’s avonds op de bank onder een dekentje. In de zomer drinken ik juist wat lichtere en zoetere theesmaken, die ik meestal best lang laat afkoelen. Soms maak ik zelfs ijsthee van de losse thee van tea King. Ik neem dan meestal de groene thee en voeg daar een theelepel thee met fruitsmaak aan toe. Een beetje honing erbij en daarna laten afkoelen in de koelkast. Na ongeveer 30 minuten heb je een heerlijke ijsthee, met een veel puurdere smaak dan die zoete kant-en-klare ijsthee die je in de supermarkt koopt.

Welke smaakjes verse thee heeft Tea King?

In de webshop van Tea King kun je echt super veel verschillende smaakjes verse thee kopen. Niet voor niets is deze al super lang favoriet bij mij! Ze hebben namelijk zoveel verschillende losse thee dat het nog moeilijk kiezen is. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende smaken:

  • Sencha aardbei lychee thee
  • Gember appel thee
  • Pepermuntthee
  • Venkel anijs thee
  • Citrus jasmijn thee

Maar ook de standaard thee smaakjes kun je er als losse thee bestellen, zoals groene thee, rooibos en earl grey. Zelf vind ik de apartere smaakjes lekkerder, maar als jij het liever bij een basis kopje groene thee houdt dan kun je ook deze als verse thee bestellen bij Tea King. Ik kan in ieder geval niet wachten tot mijn volgende bestelling binnenkomt!