Waar kun je condooms bestellen?


Het gebruik van condooms wordt als je het Durex vraagt om meerdere redenen aan te raden. Allereerst natuurlijk en bovenal om een zwangerschap te voorkomen. Wanneer je een (correct aangebracht!) condoom draagt vangt deze het sperma op als de man klaarkomt. Dit sperma zou anders in de vagina van de vrouw terechtkomen, met het risico op bevruchting van haar eicel. Omdat veel mensen niet zitten te wachten op gezinsuitbreiding gebruiken ze condooms in dit te voorkomen. Gelukkig zijn deze de laatste jaren steeds beter geworden, en bovendien veel dunner. De kwaliteit van condooms (zeker die van Durex!) is heel goed en ze zijn dan ook stukken minder onaangenaam in gebruik dan jaren geleden. Durex gebruikt alleen het beste latex en hun condooms voelen dan ook prettig, en niet stug aan. Bovendien zijn ze dunner dan ooit en is het dus al lang niet meer zo dat je als man stukken minder voelt bij het dragen van een condoom. Dit is wat veel mannen er namelijk van weerhoudt om ze te gebruiken, maar met een goed condoom van Durex voel je nog steeds meer dan genoeg om optimaal van de seks te kunnen genieten.

Condooms anoniem online bestellen

Het fijne aan de webshop van Durex is dat je daar je condooms anoniem kunt bestellen. Veel mensen vinden de drempel te hoog om ze in een Waar kun je condooms bestellen?winkel te gaan kopen, en vinden het gênant als er een pakketje wordt bezorgd dat duidelijk van een seksgerelateerde webshop afkomt. Want stel je voor dat het per ongeluk bij de buren wordt bezorgd?! Als je jouw bestelling echter in de webshop van Durex plaatst kun je alles ook laten bezorgen in een neutrale verpakking. Dan ziet dus niemand, zelfs de postbezorger niet, waar het pakketje vandaan komt en wat de inhoud ervan is. Ideaal voor mensen die het nogal gênant vinden om condooms te moeten kopen. Wat eigenlijk raar is want het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn om ze te gebruiken! Mensen die ze kopen zijn juist verstandig bezig, en hebben bovendien (in tegenstelling tot vele anderen) een seksleven, anders zouden ze ze niet nodig hebben. Gewoon een kwestie van omdenken dus…

Bestel al je sekstoys bij Durex

In de webshop van Durex kun je niet alleen terecht voor het anoniem condooms bestellen. Ze hebben er namelijk nog veel meer seksgerelateerde artikelen, zoals:

  • Glijmiddel
  • Sekstoys
  • Erotische massagegel

Dat Durex ook sekstoys maakt wisten veel mensen nog niet, maar in hun webshop vindt je een leuk assortiment aan seksspeeltjes van goede kwaliteit. Ze hebben ze namelijk zelf ontwikkeld en daarbij gebruik gemaakt van alle kennis over seks die ze bij Durex in huis hebben. En dat ze die hebben is iets wat zeker is. Shop dus bij hen de fijnste cockringen, vibrators en andere stimulerende speeltjes, zowel voor hem als voor haar. Daarmee ga je jouw seksleven zeker een boost geven. Vergeet echter niet dat je je (zeker wanneer je een bedpartner niet zo goed kent) goed moet beschermen tegen soa’s, en daarom het beste voor de zekerheid condooms kunt gebruiken. Ook als je aan de pil bent of een spiraaltje draagt, want deze beschermen niet tegen soa’s. Met een condoom van Durex speel je op safe en kun je dus meer genieten van de seks, enjoy!